Hur man köper en bil från Kina

Amerikanerna har hört i år om att kinesiska biltillverkare är på väg att invadera den amerikanska marknaden, men från och med slutet av 2009 du inte kunde hitta en kinesisk bil i din återförsäljare utställningslokal ännu. Den globala ekonomiska recessionen avtog de kinesiska biltillverkare planer, och om du ville köpa en kinesisk bil du tvungen att importera den själv. Saker du behöver
certifikat och registreringar för att importera ett fordon
Visa fler instruktioner
1

Identifiera kinesiska fordon som kan köpas i USA. Hummer är nu en kinesisk-ägda varumärket. Andra kinesiska biltillverkare har planer på att sälja bilar direkt i USA, inklusive BYD, som från och med slutet av 2009 var i samtal för att introducera sin låga kostnad plug-in automatisk till big-box amerikanska detaljhandlare.
2 < p> Identifiera kinesiska fordon som kan importeras till USA. Vissa kinesiska fordon, såsom de som gjorts av Great Wall Motor, Geely Automobile och Shanghai Automotive Industry Corp, har importerats i begränsade mängder. GS Motors sålde sin F1 Hatchback i Mexico för ca $ 5.500 i slutet av 2009. Vare importera från Kina eller Mexiko, skulle du behöva bygga om en sådan bil för att göra det uppfyller US säkerhet och utsläpp.
3

Skaffa alla certifikat och registreringar som krävs för en importerad bil . För US Customs clearance, behöver du det ursprungliga konossement, köpebrevet, utländsk registrering och andra dokument som täcker fordonet. Du kommer också att behöva skriftligt godkännande från den amerikanska Environmental Protection Agency, eller tillverkarens bevis på att fordonet uppfyller alla amerikanska avgaskraven. Du kan undvika dessa regler om du har köpt bilen medan du arbetar utomlands eller tjänstgör i det militära.
4

Fraktkostnader och en 2,5% tull på alla nya bilar kommer att avsevärt till kostnaden för att importera en Kinesiska fordon. Totala merkostnader för transport och import kan motsvara priset på bilen.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/buying-car/buying-new-cars/76460.html

Previous:
Next:

Att köpa nya bilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.