Nytt bilköp Tricks

Att köpa en ny bil är stressigt för många människor. De fruktar tanken på att gå in i ett återförsäljaravtal, välja en bil och ingå högtryck förhandlingar. Köpprocessen behöver inte vara så om du vet rätt strategier att använda. Några enkla nya bilköp trick kan ta bort en hel del av trycket och hjälpa dig att se till att du betalar ett rimligt pris och att få den bästa bilen för dig. Test Drive alternativ

När du går in i ett återförsäljaravtal för en provkörning, det ger säljaren en chans att sätta på trycket. Du kanske inte har minskat ner den typ av bil du vill ha ännu, men de flesta säljare kommer att försöka övertyga dig att köpa den bil du försöker utan att kolla andra märken. Det är lätt att få dras in med den nya bilen lukt och en bil full av klockor och visselpipor. För att undvika att göra ett snabbt beslut, testar inte kör på återförsäljare. Om du har vänner med bilmodeller som du är intresserad, frågar om de kommer att låta dig låna bilen. Annars hyra dina modeller av intresse. Detta gör att du kan köra dem så länge du vill under olika förhållanden, från den öppna motorvägen att stanna och gå trafik. Du kan också prova ut ljusen, temperaturkontroll, radio och andra tillbehör utan någon sjunga deras lov. Hyreskostnaden är en liten investering för att hålla dig från att göra en impuls beslut och köpa fel bil.
Prissättning

Många bilköpare vet att de kan hitta faktura prissättning på nätet på webbplatser som Kelly Blue Book eller Edmunds. De inser inte att fakturan inte representerar givarens faktiska kostnaden. Förutom att få kostnaden för de nya bilarna du funderar, ta reda på förhalnings belopp och eventuella fabrik till återförsäljare incitament. Den holdback är en viss procent av pengarna som ges till återförsäljaren av tillverkaren. Fabriks-till-återförsäljare incitament liknar rabatter, men de går direkt till återförsäljare i stället för konsumenten. De flesta återförsäljare kommer inte dela holdback med köpare, men de kan vara villiga att dela incitament.

Bilpriserna kan också variera kraftigt beroende på region och vilken typ av bil du funderar. Heta modeller får sälja till eller över tillverkarens detaljhandeln kostnaden, men de flesta modeller säljer långt under det. Kontrollera bilens forum för faktiska priser som betalats i ditt område för att hjälpa dig att beräkna ett rimligt pris.
Shopping

Handla på nätet innan du faktiskt besöka ett återförsäljaravtal. De flesta återförsäljare lista sin nya online-bil inventering. Kontrollera din lokala återförsäljare för att ta reda på vilka som har din favorit fordon på sin lott. Detta kommer att spara tid att besöka en återförsäljare som inte har några lämpliga bilar. Om du vill kringgå säljare, ring återförsälningskontorets Internet chef och ge honom ditt pris förslag. Du kanske kan göra en affär innan du ens gå i. få det bekräftat via fax eller e-post så återförsäljaravtalet inte kan plötsligt backa ur när du kliver in genom dörren.
Avgifter

Vissa återförsäljare kommer att ge dig vad som verkar vara ett bra pris, sedan försöka öka sin vinst med avgifter. Dessa kan kallas förberedelse, avgifter dokumentation eller ens ADM avgifter, vilket bokstavligen betyder "Ytterligare Dealer Markup." Vägra att betala dessa avgifter om de plötsligt sprungit på dig när du är redo att underteckna pappersarbete. Vissa återförsäljare kommer att ha dem förtryckta på kontraktet för att få dem att se officiellt. Låt dem stanna kvar på kontraktet, men insisterar på att det belopp som ska dras på bilens förhandlade priser.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/buying-car/buying-new-cars/76418.html

Previous:
Next:

Att köpa nya bilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.