Hur du jämför priser på nya Ford Fiesta bilar

Ford Fiesta är en subcompact bil som kommer in den nordamerikanska bilmarknaden under 2010. Det är en sportig bil tillgänglig som en sedan eller kombi och har några liknande stil drag till den större Ford Focus. Den Fiesta kommer att konkurrera med bilar som Honda Fit och Toyota Yaris. Innan du beger dig till en Ford återförsäljare för att köpa en Fiesta, bör du veta hur man kan jämföra priser på dessa fordon. Instruktioner
1

Använd en webbplats bil forskning för att jämföra priser på en ny Ford Fiesta. När fordonet är tillgänglig, kan du gå till Cars.com och ange ditt postnummer. Du kan sedan titta på priser som erbjuds på Fiesta bilar från Ford återförsäljare i ditt område. För nu, har US News betyg och recensioner några förväntade prisuppgift för nya Fiesta.
2

Titta på motortypen vid en prisjämförelse. Den Fiesta initialt kommer att innehålla en 118-hästkrafter, 1,6-liters gasmotor. En dieselmotor är tillgänglig i Europa, och om den införs i USA i framtiden kan du räkna med att betala mer.
3

Review typen av överföring. Fiesta har både fem-växlad manuell och sex-växlad automatisk växellåda finns. Den manuella växellådan kommer att kosta mindre.
4

Jämför de funktioner som erbjuds. Vissa alternativ kommer att innehålla Sync, en röst-automatiserat GPS-systemet, och Turbo Kit, vilket förbättrar hästkrafter. Många av elektronik uppgraderingar kommer att tillföra värde till fordonet, speciellt GPS, Sony Audio-och Bluetooth-system.
5

Betrakta trim paket. Lägga 17-tums aluminiumfälgar och prestanda-fjädring påverkar det pris du betalar på din nya Fiesta.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/buying-car/buying-new-cars/76401.html

Previous:
Next:

Att köpa nya bilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.