Hur Ship en bil från Japan till USA

På grund av skillnader i prissättningen, som exporterar en bil från Japan och frakta det till USA har blivit allt vanligare på senare år. Med låga importtullar och okomplicerade byråkratiska procedurer, kan sjöfarten en bil till USA vara felfri. Efter några enkla riktlinjer, dock rekommenderas före och under leveransprocessen, eftersom både USA och Japan har stränga import-och export som måste följas. Instruktioner
1

Kolla om din bil är berättigad till import och att det är vägen-legal för USA. En lista över bilar som är berättigade till import publiceras på National Highway Traffic Safety Administration (NHTSA) hemsida. Även bilar från Japan är högerstyrd (som är, sitter föraren på höger sida av bilen), de flesta modeller är lagligt för amerikanska vägar.
2

Köp din bil genom en registrerad importör, en förteckning över vilka återfinns på NHTSA hemsida. En registrerad importör kommer att genomföra alla nödvändiga ändringar som behövs för att göra din bil väg-rättsliga (t.ex. byte från en metrisk hastighetsmätare). De kommer också att ordna transporten av din bil samt utför någon av de relevanta byråkratiska pappersarbetet. Addera 3

Betala importtullen för din bil, som ofta faktureras till dig av ditt registrerade importören. Importtullen för en bil anländer i USA är 2,5% av det aktuella värdet på bilen. Du kan betala importtull tillsammans med eventuella fraktkostnader och kostnader modifiering som belastar din importör.
4

Ordna för insamling av bilen. Din bil kommer att levereras och transporteras till kontoret för ditt registrerad importör. Alternativt kan importören ordna din bil ska transporteras från sitt kontor till ditt hem för en extra avgift.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/buying-car/buying-new-cars/76757.html

Previous:
Next:

Att köpa nya bilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.