Hur du returnerar en ny bil och Avbryt Deal

Vanligtvis när du kör den nya bilen utanför partiet, är det din tills du bestämmer dig för att sälja den. Det finns dock några situationer där detta inte kan vara fallet. Beroende på var du bor och anledningen till att du vill lämna tillbaka bilen, kan det finnas några lagar som du kan använda för att häva avtalet. Instruktioner
1

Undersök lokala lagar som kanske gör att du kan lämna tillbaka bilen. I New Jersey och andra stater, till exempel, det finns en "citron lag." Detta innebär att om du köper en bil som visar sig vara defekt, har du rätt att returnera den till generalagenten. Den står för vad som utgör en "citron" varierar beroende på stat.
2

Kontrollera villkoren i din ursprungliga kontraktet eller hyresavtal. Som en åtgärd för att göra köparna känner sig mer trygga i sitt köp, kommer en del återförsäljare har en särskild klausul som tillåter köparen att återlämna fordonet inom en viss tidsram. Tänk på att om du väljer att utöva denna typ av klausul, kommer det vanligtvis kosta dig en handläggningsavgift att återlämna fordonet. Du kan också förlora din första insättning. Läs klausulen noggrant om det finns, så att du känner till villkoren i avtalet innan du försöker lämna tillbaka bilen.
3

Kontrollera och se om din bil räknas som att ha brutit mot garantin . Nya bilar är alla under garantitiden, och måste uppfylla de säkerhetskrav och prestanda standarder som tillverkaren garanterar. Om bilen inte uppfyller dessa normer, kanske du kan lämna tillbaka den på grund av ett brott mot garantin. Liksom citron lagar, kan överträdelse av garanti lagar skiljer sig från stat till stat. Forskning de lokala riktlinjer och regler innan du försöker returnera en bil för brott mot garantin.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/buying-car/buying-new-cars/76872.html

Previous:
Next:

Att köpa nya bilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.