Hur man beräknar en skatt avdelning att licensiera en ny bil

När du köper en ny bil, måste du betala skatt på det plus en titel avgift för att få registreringsskyltar. Vissa återförsäljare försöka please på extra kostnader, så du bör veta hur man beräknar dina skatter och avgifter titel på egen hand för att undvika att bli lurad av skrupelfria handlare. När du köper en ny bil från en återförsäljare, kommer de hanterar pappersarbetet, men du bör se över det för att vara säker på att det inte finns några dolda avgifter. Genom att vara en utbildad konsument, kan du se till att du bara betalar de nödvändiga avgifterna på din nya bil. Saker du behöver
Calculator
Visa fler instruktioner
1

Titta på finalen, framförhandlade försäljningspriset på din nya bil. Fråga återförsäljaren om incitament. Till exempel, om den stat du bor i skatter återförsäljare incitament, kommer du att få betala skatt på det extra pengar. Om incitamentet är $ 2000 av den slutliga köpeskillingen, har du fortfarande betala skatt på det $ 2.000.
2

Fråga återförsäljaren om ditt tillstånd ger dig en omsättningsskatt paus om du handlar i ett fordon. Om så är fallet, kommer du att betala skatt på skillnaden mellan din nya bil pris och förhandlade värdet på ditt inbyte.
3

reda ditt tillstånd försäljning skattesats (se Resurser). Multiplicera priset på din nya bil med försäljningen skattesatsen att få den totala skatteutgifterna. Till exempel, om de statliga skatterna är 6 procent, och bilens beskattningsbara kostnaden är $ 20.000, måste du betala $ 1.200 i skatt.
4

Gå till din statens DMV hemsida för att ta reda på hur mycket en titel överföra kostnaderna. Varje stat fastställer sina egna priser (se Resurser).

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/buying-car/buying-new-cars/76560.html

Previous:
Next:

Att köpa nya bilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.