Så att köpa en ny bil från fabriken

Så du vill ha en ny bil, men du kan bara inte hitta en med alla alternativ och med den färgkombination som du vill. Kanske beställa din nya bil direkt från fabriken är rätt för dig. Det har sina upsides eftersom du kommer att få exakt vad du vill, men du kommer också att vänta upp till 12 veckor för att få din bil från fabrik till din dörr. Instruktioner
Hur köper en ny bil från fabriken
1

Besök din lokala återförsäljare och titta på alla alternativ och färger personligen. Tillverkaren kommer inte att acceptera en order direkt från kunden. Beställningen måste göras av ett återförsäljaravtal så välj en som är seriösa. Ta reda på vad MSRP och fakturan pris finns på fordonet
2

. Bara för att det är som beställt betyder inte att priset är satt i sten.
3

Förhandla om priset du vill betala. Om du planerar att hyra, fråga dem vad bilen skulle hyra för just då och där. Vissa banker kommer att ge dig möjlighet att spara allt leasingavtal är för närvarande tillgängliga tills bilen anländer. Detta kallas "Lease Protection."
4

Fråga om eventuella incitament som finns tillgängliga på bilen: pengar tillbaka, leasing, finansiering. Håll dina alternativ öppna och se vad som passar dina behov bäst och vad som känns bäst för dig.
5

Gör din beställning och luta dig tillbaka och vänta. Vissa bilar kan ta upp till 12 veckor att komma fram, speciellt om du arbetar med tyska tillverkare. Plan på att hyra eller låna en bil, om du inte redan har en, medan du väntar på din beställda bil att ta sig hit.
6

Var redo när din nya bil kommer hit. Om du inte har tecknat något pappersarbete, såsom ett hyresavtal, är återförsäljaravtalet inte någon skyldighet att hålla fordonet för dig tills du är redo. Din perfekt beställda fordon kunde gå till nästa villig kund som går igenom showroom dörrarna.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/buying-car/buying-new-cars/76477.html

Previous:
Next:

Att köpa nya bilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.