Hur får man det bästa erbjudandet när man köper en ny bil

Är du äntligen redo att ge upp din 15-åriga clunker för något med den nya bilen lukten? Med lite forskning kan du hitta den bästa lösningen för en ny bil. Kontroll för aktuella incitament såsom pengar tillbaka och låga räntor kan hjälpa dig att få en mycket bättre affär. Saker du behöver
Computer
Internet
Visa fler instruktioner
Hur få bästa
1

webbplatser Besök internet som erbjuder dig -datum bilpriserna och online offerter. Många webbplatser kommer innehåller listor över aktuella incitament och rabatter som erbjuds av tillverkarna.
2

få offerter från ett återförsäljarens Internet försäljningschef. Internetförsäljning webbplatser vanligtvis ger dig en bottom-line priset, inklusive alla tillgängliga incitament och rabatter för den modell du är intresserad Shoppa runt genom att jämföra minst tre internet offerter för att se till att du får det bästa erbjudandet.

3

Försök att använda en bil mäklare. Bil mäklare har goda relationer med återförsäljare och kan oftast köpa fordon i en bottom-line priset. De gör allt de förhandlar för dig. Berätta för dem att modellen, optioner och färgkombinationer du söker efter och de kommer att göra resten.
4

reda på vilken typ av affär som fungerar bäst, vare sig lätta, finansiering eller betala kontant. Beroende på aktuella kampanjer, kan betydande besparingar vinnas genom att gynna en metod framför en annan.
5

Var flexibel om fordonet och alternativ som du söker. En återförsäljare kanske kan erbjuda ett mycket bättre pris på en bil vars färg inte är ditt första val eller vilkas optioner inte matchar din ideala.
6

Vara redo att köpa, eftersom prisnoteringar ofta har lever en kort hylla, och PR incitament ofta varar mindre än en månad. Shopping två eller tre månader i förväg om din planerade inköpet kan visa sig vara ett slöseri med tid. Börja ungefär tre veckor innan du är redo att köpa.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/buying-car/buying-new-cars/76485.html

Previous:
Next:

Att köpa nya bilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.