Hur man söker ett nytt bilköp

En ny bil köp är ingenting att nysa på. Du spenderar pengar på ett objekt som du vill vara säker och ta dig dit du behöver gå när du vill gå. Gör din hemläxa innan du går in på en ny bil mycket för första gången kan du spara lite krångel, samt spara lite pengar. Instruktioner
1

veta din budget. Priserna på nya bilar kan variera från mindre än $ 10.000 till mer än $ 100.000. Även om du vill veta vad månatliga betalningar du har råd, är det bäst att närma sig nya bilköp med ett ut-dörren priset attityd. Använd en automatisk online-lån kalkylator via en webbplats som Bankrate att mata approximationer för den genomsnittliga aktuella räntan, termen för alla lån, samt hur mycket du tror att du kommer att finansiera att räkna beräknade månatliga betalningar. Använd "finansierade" belopp som din ut-dörren priset för förhandlingar.
2

Bestäm vilken typ av ny bil du vill och vad du verkligen behöver. Du kanske vill få en fin tvåsitsig sportbil, men om du har två barn och ett husdjur, det är inte praktiskt. Fordon allt från den lilla sportbilen till den stora omvandlingen van, med många i mellan -. Minibussar, delningsfilter, stadsjeepar, lastbilar pickup, kombibilar och sedaner i olika storlekar
3

Narrow ner ditt val. Använda beloppet i steg 1 och typ av fordon du funderar på steg 2, börja leta efter bilar som uppfyller dina krav. Om du har valt en fyradörrars sedan för mindre än $ 20.000, har du ett brett utbud av märken och tillverkare att gå igenom.
4

Pinpoint vilka funktioner och betyg är viktiga för dig. Genom en webbplats som Consumer Reports, eller genom Consumer Reports årliga Auto Issue, som de publicerar i ungefär april varje år, kan du läsa expertrecensioner om bränsleekonomi, enkätresultat, kostnader ägare, säkerhet, samt få övergripande väg -provresultat från experterna.
5

Välj top picks. Efter att minska ner din nya bil val till en eller två, boka tider på lokal återförsäljare för att provköra bilarna. Du kan känna hur den specifika bilen känns att köra och bedöma hur det kommer att passa in i din vardag.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/buying-car/buying-new-cars/76306.html

Previous:
Next:

Att köpa nya bilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.