Hur man beställa en bil från fabriken

småningom, bilar slits ut från alla de krav som ställs på dem. Att köpa en bil utanför partiet från ett återförsäljaravtal är ett vanligt sätt att du kan byta ut din gamla bil, men att beställa en bil direkt från fabriken är ett annat alternativ som kan sluta spara pengar i det långa loppet. Instruktioner
1

Kontakta fabriken som tillverkar bilen du vill (t.ex., Kia, Ford), eller kontakta en lokal återförsäljare som säljer bilen du tänker köpa. Be dem att skicka dig dokumentation om alla paket alternativ och funktioner i bilen. Du kanske också kunna få denna information på nätet från fabriken eller generalagenten hemsida.
2

Jämför prissättningen för alla de alternativ som erbjuds för din bil av intresse. Ibland är det billigare att få en lägre-end modell med add ons, men andra gånger det sparar pengar bara för att gå med ett högre-end design.
3

Gå personligen att inte en utan flera återförsäljare. Om återförsäljare har den bil du vill, bara utan en funktion eller två (t.ex., lädersäten och inte tyg), be att få se fabriken fakturan för bil du har. Detta kommer att ge dig en uppskattning på vad du ska erbjuda att betala på din modell. Inte får förväxlas med den försäljning klistermärken som de sätter i alla fönster-detta är inte fabriken fakturan. Fabriken faktura listor vad återförsäljaravtalet som faktiskt betalats för fordonet. De är inte skyldiga att visa denna faktura, men om de inte kommer att producera det, gå till en annan återförsäljare som kan hantera din grundlighet och kommer inte försöka att dölja data från dig i profitens namn.

4

bråka med återförsäljaravtalet om pris för din bil. Påminn dem om att de inte kommer att betala något parti eller håller avgifter för beställda fordon och att man därför har rätt till ett lägre pris än vad som anges för samma modell i partiet. Nämn några andra återförsäljare som gav ett bättre pris-återförsäljaravtalet kan sänka kostnaden för att garantera sin försäljning med dig, eftersom de vet att du förmodligen kommer att ta itu med återförsäljaravtalet igen när du har beställt bilen.

5

Fyll i och signera alla nödvändiga papper och lägga ner en rimlig deposition för fordonet. Få allt skriftligen, begära kopior av pappersarbete, och få ett kvitto på din insättning. Återförsäljaravtalet nu ska skicka din order till fabriken.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/buying-car/buying-new-cars/76541.html

Previous:
Next:

Att köpa nya bilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.