Hur du köper och Lease Fleet Cars

Så ditt företag är i behov av en flotta av fordon. Business är business, och du vill vara säker på att du får en bra affär och att det är lite inblandade krångel. Tja, inte oroa: Leasingflottan fordon är enklare än någonsin och kan göras med mycket lite tid och ansträngning. Instruktioner
Hur att köpa eller hyra Fleet fordon
1

Ta kontakt med tillverkaren. Många gånger tillverkarna har sina egna interna flotta avdelning för att hantera dessa typer av erbjudanden. Detta skulle gälla bäst för större företag istället för småföretagare.
2

Ring och be om "Fleet Department" på din lokala återförsäljare. Numera kommer de flesta återförsäljarna har en flotta avdelning för att hjälpa små företag som är i behov av flera fordon. Dessa avdelningar specialiserade på inköp volymenhet och kan svara på de flesta frågor som du kommer att ha.
3

Undersök leasing kontra köpa dina fordon. När du hyr en bil, du betalar för en viss tid av användning medan köpa en bil ger dig en obegränsad löptid användning men kräver mer pengar. Undersök olika typer av leasing. Du kan välja ett operationellt leasingavtal som låter dig dra alla dina hyresbetalningar, ett finansiellt leasingavtal kan du skriva de fordon över tiden och dra av räntan på lån betalningar
4

Fråga om volymrabatter.. Vissa tillverkare kommer att ge dig en ännu större rabatt om du hyr eller köper 50 eller fler fordon. Detta varierar mellan företagen, men återigen be din säljare om de har sådana rabatter.
5

få alla dina papper i ordning. Du kommer att behöva din skatt I.D. numret, ditt företag licens och troligen en kommersiell försäkring för ditt fordon. Fråga säljaren du arbetar om det finns några ytterligare pappersarbete som de behöver för att slutföra processen.
6

Ha leverans i åtanke när man slutför din nya flotta hyra eller köp. Om du planerar att köpa en större grupp av fordon för din verksamhet, planerar att ha en bil transportör leverera fordon till ditt kontor eller arbetsplats. Fråga vad kostnaderna är inblandade för detta eller om det kan tillhandahållas som en gratis service från din återförsäljare. Ha allt pappersarbete undertecknas och returneras till återförsäljaren
7

. Se till att du dubbla och tredubbla kontrollera Numbers Vehicle Identification på alla fordon du förvärvar, speciellt om det är en stor mängd. Ett parti med 30 bilar som alla har samma färg kan lätt bli förvirrande, och inte ha en bil med rätt VIN kommer att orsaka problem senare med försäkringar och DMV.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/buying-car/buying-new-cars/76486.html

Previous:
Next:

Att köpa nya bilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.