Alternativ för en full storlek Chevy Blazer

Chevrolet Blazer är en sport-utility fordon som erbjöds i en mängd olika storlekar och trim linjer under åren mellan dess inledning i 1983 och dess ersättning med Trailblazer modell 2006. En av de mest populära av alla Blazer design, presenterade i full storlek Blazer, ett antal alternativ som kan köpas för att uppfylla de önskemål och finansiella överväganden för köparen. Vanity Alternativ

full storlek Chevrolet Blazer kom anpassningsbar med en myriad av fåfänga alternativ som erbjöds separat från de funktioner som kom standard. Några av de alternativ som fanns inkluderade privacy glass, takräcke, 16-tums aluminiumfälgar och en power glastak. Dessutom erbjöd full-size Chevy Blazer en auto-dim backspegel, läderratt trim, Rattkontrollerna ljud och belysta speglar fåfänga och en universalfjärrkontroll sändare. Dessa alternativ fanns tillgängliga mot en extra kostnad vid beställning.
Färgalternativ

full storlek Chevrolet Blazer fanns tillgänglig i en variation av interiör och exteriör färg alternativ som förändrats under åren. Traditionella externa färgalternativ inkluderade svart, mörka körsbär röd, seger rött, toppmöte vit, indigo blå, blå metallic, sandelträ, mörk grön och vit tenn. Speciella färger fanns tillgängliga vid tidpunkten för köpet, som kan anpassas för att passa smak av köparen och var tillgängliga för en extra kostnad. Även de externa färgalternativ erbjuds en mängd olika nyanser att välja mellan, var de interna färgerna som erbjuds på full-size Chevy Blazer begränsad till grafit och metalliskt grått.
Säkerhet Alternativ

Att vara en sport-utility vehicle, kom den i full storlek Chevrolet Blazer med ett brett utbud av säkerhets-alternativ som kan anpassas för att passa behoven hos köparen. Vissa funktioner kom standard på senare modeller och ingår fyrhjulsdrivna system för låsningsfria bromsar, passagerare sidokrockkuddar och oengagerade krockkuddar, som kan slås på genom att genomföra airbag-funktionen. Ytterligare funktioner som fanns tillgängliga till en extra kostnad ingår dimljus fram körning, en skyddande motorblocket värmesystem och en speciell stam-släppa systemet, som var avsedd att släppa automatiskt i en nödsituation.


.from:https://www.motorfordon.com/bilar/buying-car/buying-new-cars/76846.html

Previous:
Next:

Att köpa nya bilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.