Hur man beställer en ny bil från tillverkaren

Du kan beställa en ny bil från förutsatt tillverkaren att det fortfarande finns tid kvar under modellåret. Med andra ord, har så länge som nästa årsmodell inte gått i produktion ännu, kan du ordna ett köp av föreliggande-års modell. De flesta tillverkare byter årsmodeller på sommaren. För att beställa bilen och säkra din försäljning, kan du bygga upp din bil på nätet och använd din återförsäljare av preferens. Instruktioner
1

Bygg en virtuell modell av bil du vill beställa på tillverkarens webbplats. Välj mellan modell nivåer, färg och alternativ paket. Skriv ut dina färdiga bilen detaljer att ta med dig till en återförsäljare för att beställa.
2

Använd tillverkarens webbplats för att hitta en återförsäljare, om det behövs. Ingång ditt postnummer för att visa återförsäljare nära din plats. Besök generalagenten för att starta din beställning. Boka tid om du föredrar.
3

Berätta din säljare som du vill beställa en bil. Presentera de detaljer som du skrivs ut från tillverkarens webbplats kommer att göra processen enklare. Fråga företrädaren hur länge du kan förvänta dig att vänta på din beställning. Räkna med att vänta upp till en månad eller längre.
4

Tala generalagenten hur du planerar att betala för bilen. Om du behöver för att säkra finansiering på generalagenten, göra det vid den här tiden. Återförsäljare kommer inte att beställa från tillverkaren om du inte har möjlighet att betala för bilen, så dealern kanske vill kontrollera din kredit om du inte redan har säkrat finansiering.
5

Diskutera insättning med ditt representant. Det belopp du kan förvänta dig att lämna kan vara så lite som $ 1000 eller upp till $ 5000 beroende på återförsäljare. Om du planerar att betala för bilen i kontanter, kan du betala för hela fordonet i förskott.
6

Räkna ett telefonsamtal när bilen anländer. Din företrädare kommer att ställa in en tid för dig att komma in och plocka upp din nya bil.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/buying-car/buying-new-cars/76744.html

Previous:
Next:

Att köpa nya bilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.