Hur man köper en bil Overseas

Imagine ordna att köpa en ny BMW, Mercedes eller Volvo via din lokala återförsäljare på en rabatt. Nu föreställa plocka upp bilen i Europa och turnerade den europeiska landsbygden bakom ratten på din nya bil som du så småningom kommer att ha skickats till USA. Många bilhandlare erbjuder europeiska leverans planer som gör att köpare att köpa en bil och ta emot i Europa. Ingår i dessa planer är möjligheten att njuta av en europeisk semester med de pengar köparen sparar på priset på sin nya bil. Detta är ett spännande sätt att fira ditt köp. Instruktioner
1

Hitta en återförsäljare som hanterar utländska försäljningstransaktioner minst tre månader innan du planerar att plocka upp bilen. Tre populära fabrikat av bilar som kan köpas utomlands är BMW, Mercedes och Volvo.
2

Välj märke och modell av bil som du vill köpa, och göra din beställning. Du kan också behöva fylla i en ansökan om tillfällig registrering i det land där du kommer att plocka upp och köra fordonet.
3

Betala deposition krävs för att beställa din bil och ordna för leverans . Insättningar kan variera, i genomsnitt, från $ 2.000 -. $ 4000
4

tillhandahålla kopior av ditt körkort och pass till återförsäljaren för att uppfylla utländska inköpsbehov
5 Ta emot ditt paket orderbekräftelse inom cirka två veckor efter beställningen för din bil, och jämför det med din ursprungliga syfte att se till att all information är korrekt.
6

göra researrangemang om du planerar att stanna i Europa för en semester.
7

Betala slutbetalningen till USA återförsäljare minst 30 dagar innan du planerar att ta leverans av bilen utomlands, och behålla kvittot till närvarande för att de utomeuropeiska återförsäljare eller agent under pickup.
8

Call antingen fabriken leverans eller agenten för att bekräfta datum och tid för din ankomst i Europa för att hämta bilen.

9

Resor till Europa, och plocka upp din bil på anvisad plats. Om det är i dina planer, njuta av en semester innan han återvände till USA.
10

sväng i bilen till den utsedda hem transporten agent och betala eventuella avlämningsplatser avgifter.

11

Kontakta ditt försäkringsbolag, och begära att din nya bil att läggas till din politik med täckning för att börja på dagen för leverans till USA-återförsäljare.
12

Vänta 8 till 12 veckor, och plocka upp din bil från USA återförsäljare. Kom ihåg att ta köpebrevet och USA tullklarering form för att avsluta amerikanska registreringen.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/buying-car/buying-new-cars/76451.html

Previous:
Next:

Att köpa nya bilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.