Hur du köper en Smart Fortwo

Du är i marknaden för en ny bil, men inte vilken bil, en tvåsitsig med ett syfte. Medan du är medveten om några av de populära modellerna - Mazda Miata, Porsche Boxster - du kanske vill överväga att köpa en Smart Fortwo, en "medlem" i Mercedes Car Group. Instruktioner
1

Bestäm vad du letar efter i en ny bil. Fyra däck och en ratt är ett krav i alla bil, men du kan behöva en viss växellåda typ eller vill alla energialternativ.
2

Välj Smart Fortwo modell som bäst passar dina önskemål och behov . Smart Fortwo finns i två coupe modeller - Ren och passion - och en cabriolet modell - Passion Cabrio. Den "rena" är basmodellen, med "Passion" och "Passion Cabrio" byggs på det, erbjuda mer vanliga funktioner och alternativ.
3

Lokalisera och besöka en återförsäljare nära Du som säljer Smart Fortwo. Till skillnad från General Motors eller Ford återförsäljare som är riklig, kan en Smart Fortwo återförsäljare kräver att du kör en bit för att komma till. Ring i förväg för att se till att det finns bilar tillgängliga för dig att provköra.
4

Fråga om leverans och finansieringsalternativ. Medan din lokala återförsäljare kan ha en Smart Fortwo för dig att provköra, kan du reservera och bygga din egen bil på nätet och få den levererad till din återförsäljare när det är färdigt.
5

Design och köpa din Smart Fortwo. Du kommer att ha ett val av sex färger att välja mellan för din nya bil är utbytbara panel - svart, gul, vit, blå, röd eller silver - och en annan färg val för säkerheten cell - svart eller silver. Du kan välja bland alternativen ovan de vanliga alternativen som finns på den modell du valt i steg 2.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/buying-car/buying-new-cars/76298.html

Previous:
Next:

Att köpa nya bilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.