Vad att betala över faktura för ny bil

Internet gör det enkelt att hitta en bil faktura pris med några få musklick. Detta ökar din negotiatiing makt. Återförsäljaren betalar vanligtvis mindre än fakturan till tillverkaren. Du kan få en bra affär om du vet hur man beräknar den verkliga kostnaden och köpa din bil vid rätt tid på året. Ibland kommer du att betala mer än fakturan priset, men du kan ofta få en bil vid eller under-faktura om du är en skarp shopper. Beräkna den verkliga kostnaden


En ny bil faktura inte speglar den verkliga kostnaden för bilen för återförsäljaren. Du kan betala fakturan pris och han skulle troligtvis fortfarande tjäna pengar, tack vare ett begrepp som kallas "holdback." Detta är pengar som betalas tillbaka till återförsäljaren av tillverkaren. SafeCarGuide.com säger holdback ofta det går från 1 till 3 procent av fakturan priset. Vissa tillverkare som inte ger en holdback, men de är i huvudsak lyx biltillverkare. Tillverkarna kan också ge fabrik till återförsäljare incitament. Dessa liknar rabatter, men de är inte offentligt annonserade och pengarna går till återförsäljare snarare än konsumenten. Du hittar holdbacks och incitament online på webbplatser som Edmunds.com.

Återförsäljare inte vill dela sin förhalnings, och de kan vara ovilliga att ge dig några av de incitament pengar. Däremot kan du påminna dem om dessa två artiklar om du erbjuder att betala fakturan och de försöker hävda att de inte kommer att göra en vinst.
Bestäm Demand


Du kan ofta få låg-demand bilar för fakturan priset. Ibland kommer du att betala ännu mindre om det finns höga fabrik till återförsäljare incitament. På baksidan, kommer populära bilar går väl över faktura. LeaseGuide.com säger en bilmodell ens kan sälja för mer än tillverkarens föreslagna priset om det finns en brist på tillgängliga fordon. Förvänta dig inte att få ett bra pris på denna typ av fordon, och inte bry sig om att börja med fakturan priset vid förhandlingar.
Använd Smart Timing

Du är mer sannolikt att få en bil på fakturan priset, eller strax ovanför, om du använder smarta timing. Den bästa tiden för bil shopping är runt jul, då de flesta människor spenderar pengar på gåvor istället för nya fordon. Direkt efter semestern, konsumenter är fortfarande tveksamma till att köpa big-biljett objekt eftersom de betalar fortfarande av semester räkningar, medan bilhandlare är angelägna om att sälja eftersom de kan försöka göra slut-of-the-års kvoter. En bil säljare kommer att vara redo att hantera, så börja förhandlingar på eller strax under fakturan.

SafeCarGuide.com säger slutet av modellåret är ett bra tillfälle att få en faktura affär eftersom återförsäljarna försöker göra utrymme för nya modeller. Du kan också prova att erbjuda faktura i slutet av varje månad, säljaren kan försöka få ett incitament för att nå en viss försäljningsnivå Addera
. .from:https://www.motorfordon.com/bilar/buying-car/buying-new-cars/76484.html

Previous:
Next:

Att köpa nya bilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.