Alternativ för Altima Coupe

Nissan Altima Coupe är den tvådörrars version av det populära Altima sedan. Produktionen på dessa bilar började 2008, och de finns i två primära modeller. Den Altima är tillgänglig i 2,5 s eller 3,5 SR modellerna. Varje modell har flera alternativ paket som du kan välja från. Motor

Välj mellan den fyrcylindriga 2.5S edition Altima, eller 3.5SR V6-motor. Enligt de specifikationer som tillhandahålls av Nissan, ger 2,5-litersmotorn 180 ft-lbs. av vridmoment och levererar 175 hästkrafter. Den 3,5-liters motor, å andra sidan ger en betydande ökning, och kommer in med 258 ft-lbs. vridmoment med 270 hästkrafter Addera CVT -. Transmission

På båda versionerna av Nissan Altima Coupe, kan du välja mellan en vanlig sexväxlad manuell växellåda, eller en kontinuerligt variabel transmission som omfattar ett manuellt läge.
Convenience paket
p Om du köper en 2.5S, har du möjlighet att bland annat bekvämligheten paketet . I paketet ingår träinredning trim, fjärrkontroll fönster styrning, ratt insvept i läder med ombord ljudkontroller, dubbla speglar fåfänga, automatiska strålkastare och åtta-vägs makt sätesinställningar på förarsätet. Addera Premium Paket

Varje modell av Altima coupe har en valfri förpackning premie alternativ som kan läggas till bilen. Den 2.5S premiumpaket innehåller vissa extrafunktioner som inte ingår i den 3.5SR paketet, eftersom de redan ingår i basnivån av bilen. Dessutom, för att lägga till premiumpaket till 2.5S, måste du ha också valt bekvämligheten paketet.

3.5SR premiumpaket erbjuder dubbla zon automatisk temperaturkontroll, en backspegel monitor och en värd av förbättrade audio alternativ inklusive ett Bose ljudsystem, handsfree-samtal, XM radio och iPod-anslutning. Den 2.5S paketet ingår allt detta, men också ger dig en motordriven moonroof och utanför fällbara backspeglar med blinkers.
Technology Package
p Om du vill gå hi -tech i bilen, erbjuder tekniken paketet ett antal mer avancerade tekniska lösningar. Detta alternativ inkluderar Nissan navigationssystemet, och innehåller kontrollerna för systemet i ratten. Det ger också Bluetooth audio streaming, DVD-uppspelning, en 9,3-GB hårddisk för musik och XM NavWeather och NavTraffic.
Läder Förpackning

På båda modellerna har möjlighet att uppgradera till en skinnklädsel. Emellertid inkluderar läder paketet mer än bara lädersäten. Den innehåller också säte värmare, HID-strålkastare och en automatisk avbländning backspegel med kompass. Mittkonsolen vinster belysning med detta paket, och en HomeLink Universal Transceiver är installerat.
Individuella Alternativ

Tillsammans med sina många paket alternativ, har Nissan också några enstaka alternativ som du kan välja att lägga till en Altima Coupe. Dimljus finns på båda modellerna, liksom aluminium sparka plattor. En telefon med Bluetooth-systemet kan läggas till individuellt. Du kan också välja en bakre spoiler eller moonroof vindavvisare om du så önskar. Slutligen, kan du lägga på Nissan anpassade golv och mattor trunk.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/buying-car/buying-new-cars/76897.html

Previous:
Next:

Att köpa nya bilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.