Auto Lease Information

Leasing en bil liknar hyra. Du betalar en avgift för användningen av en bil. Du äger inte det och måste lämna tillbaka den när din kontrakterade tid är över. Du är ansvarig för eventuella skador på bilen tills du kommer tillbaka den. På ytan låter det inte som en hel del. Men enligt Cars.com, under 2008 hela 20 procent av bilköparna minskat bilinnehav och i stället valt att leasa sina bilar. Fördelar

En klar fördel med en auto leasing är ingen handpenning. Det betyder inte att du betalar ingenting för att hyra en bil. Typiskt, innan avfärd hyrestagaren är ansvarig för den första månadens hyra betalning, ett förvärv eller bank avgift, samt registrering och licensavgifter. Månatliga betalningar är vanligtvis lägre för leasingbilar. Omsättningsskatt är lägre eftersom hyrestagare debiteras endast för värdet av de månatliga betalningar. Reparationskostnader är minimala med leasade bilar sedan leasingperioderna är ofta bara 2 eller 3 år, väl inom fordonets garanti.
Nackdelar

du inte äger bilen när hyrestiden är slut. Bilen ägs fortfarande av generalagenten. Bil körsträcka är begränsad på leasade fordon. Leasetagare inför sanktioner för att köra mer än de tilldelade miles. Återförsäljare debitera ytterligare påföljder för onödig förslitning på leasingbilar. När hyrestagare vända i bilar vid slutet av en hyresperioden, kan de vara tänkbart ansvariga för tusentals dollar i extra avgifter.
Balanserade Kostnadssänkning

När hyra en bil, måste hyresgästerna förhandla kostnaden för bilen, precis som bilköpare gör. Det överenskomna priset kallas de aktiverade kostnaderna. Även vissa återförsäljare kan tyda på att hyreskostnaderna inte är förhandlingsbara, enligt Lease Guide, är detta helt enkelt inte sant. Tillverkare rabatter, incitament köp och specialerbjudanden finansiering är också tillämpliga på hyrda fordon. Dessa rabatter leder till ett kapitaliserat kostnadsminskning, och därmed minska din månatliga betalningar.
Restvärde

Värdet av en hyrd bil när den returneras, med hänsyn tagen till avskrivningar , kallas restvärde. I början av ett hyresavtal, återförsäljare uppskatta en bilens restvärde vid slutet av leasing, ju högre den uppskattningen, desto lägre leasingavgiften. Det är därför leasingvillkoren är normalt så kort. Om din bil är värd mindre än det beräknade restvärdet, måste du betala mellanskillnaden i slutet av arrendekontraktet. Om du planerar att köpa bilen i slutet av ett hyreskontrakt, välja en bil med ett lägre restvärde.
Pengar Factor

Pengar faktor liknar räntan på ett billån. Återförsäljare multiplicera pengar faktor av 2400 för att få räntan för ett leasingavtal. För att sänka leasingavgifter, är det viktigt att hitta en återförsäljare som avslöjar sin faktor hyresavtalet pengar och dessutom erbjuder de lägsta pengar faktor.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/buying-car/buying-new-cars/76613.html

Previous:
Next:

Att köpa nya bilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.