Hur hittar man det verkliga priset på en ny bil

Att köpa en ny bil kan vara mycket stressande om du inte vet var dina pengar tar vägen. Du behöver veta om du får en bra affär och vara kunnig på skillnaden mellan frivilliga och obligatoriska avgifter. Återförsäljare debitera mer än den ursprungliga fabriken priset. Om de inte gjorde det skulle de inte kunna betala sina anställda, verktyg, avgifter reklam eller skatter. Undersök vad du har råd att betala ett återförsäljaravtal för inte bara din nya bil men deras kundtjänst. Instruktioner
1

Leta priset sticker. Detta klistermärke är vanligen placerad på fönster på fordonet. Dekalen har all information du behöver för att göra en kunnig beslut om ett visst fordon.
2

Titta efter MSRP (tillverkarens föreslagna priset). Detta är det pris som tillverkaren anser att det ska sälja, generalagenten kan minska eller öka priset efter eget gottfinnande. Informationen lämnas för dig att veta exakt hur mycket bilens pris har ökat efter andra avgifter tillkommer.
3

Leta efter destination priset. Detta är den avgift återförsäljaren satsades att få bilen till deras parti.
4

Läs de funktioner som har lagts till i fordonet, såsom sol-tak, cd-växlare, lädersäten, etc . Du kommer att debiteras utöver MSRP för dessa extra objekt.
5

Bestäm om du behöver ett utökat serviceavtal. Detta är en valfri avgift du betalar för att få rutin tjänster utanför de som ingår i garantin under en längre tidsperiod. Återigen, detta är en annan avgift du kommer att lägga till MSRP.
6

Hitta beloppet redovisas som "Dealer Faktura Pris." Detta är det pris som återförsäljaren köpt bilen från tillverkaren. Ibland tillverkaren ger dealern och rabatter så återförsäljare har större möjlighet att göra en vinst.
7

Fråga återförsäljaren om du kommer att få en fabrik rabatt. Det är alltid ett plus om de fördelar som tillverkaren passerar till återförsäljaren vidarebefordra till er
8

Steg 8:. Gör matten. När du har spelat in alla dessa avgifter, läggas dem till MSRP och subtraheras rabatter, vet du exakt hur mycket du betalar över föreslagna priset.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/buying-car/buying-new-cars/76830.html

Previous:
Next:

Att köpa nya bilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.