Hur att få din bil Sponsrade gratis

Om du bor i en tätort, kan du ofta se kör annonser zippa på vägen bredvid dig under din pendla. Precis som vissa företag betalar för människor att stå på trottoaren, dansa med handhållna skyltar, har vissa beslutat att ha deras annonser postat på fordon över hela USA är en god affär. En bil sponsring kostar dig ingenting - företag väljer att sponsra bilar kommer att betala dig för sponsring i utbyte mot att låta dem sätta sin företagsinformation på ditt fordon. Annonserna är oftast gjort med avtagbar vinyl bokstäver, som lätt tas bort när avtalsperioden är klar. Genom att följa några enkla tips kan du lyckas landa en sponsring för din bil. Saker du behöver
Internet
Högupplöst Bilder på Personlig bio
Visa fler instruktioner
1

Rengör din bil upp och ta flera högupplösta bilder. Det första steget i att få sponsrade blir märkt. Ett rent, välskött bil är ett måste. Ta högkvalitativa bilder att skicka med dina program. Sponsorerna kommer att förvänta dig att hålla bilen i ursprungligt skick, eftersom du kommer att representera sina företag.
2

Behandla processen som en audition. Sponsorerna är inte bara ute efter unika, iögonfallande fordon, men de är också ute efter att du ska vara en person som kommer att representera sin image, få uttrycka sig och vara passionerad om att låta världen veta om företaget. Det finns en hel del konkurrens om dessa sponsring, så måste du sticka ut i mängden.
3

Ansök om flera gratis webbplatser (se resurser) för att få din bil sponsras. Dessa webbplatser hjälpa företag att hitta rätt bil och föraren för att representera sina produkter, så att de kan vara till stor hjälp när det gäller att få sponsrade om dig och din bil matcha vad de letar efter.
4

Ring och e-post företag som kan söker någon att sponsra. Nå ut till företag som Goodyear, AutoZone, Pep Boys, eller någon av de bilföretag. . Ju fler företag som du kontaktar och frågar, desto fler odds du har i din favör
5

Tänka utanför boxen, vara kreativ och påhittig. Det finns andra bolag där ute som kanske inte har produkter eller tjänster som rör fordon, men som fortfarande kan vara intresserade av att ha sina annonser på din bil. Tänk på dina favorit-företag med produkter eller tjänster som du gillar mest. När du brinner för vad sponsorn gör, kommer det att visa.
6

Bygga eller köpa en bil som är unik. Alla fordon som sticker ut på vägen kommer att bli ett starkare val för sponsorer. Om de har ett val mellan en vanlig blå kompakt bil, eller en 1968 Mustang Fastback, kommer de vanligtvis väljer det senare.
7

Kör din bil ofta och väljer stora trafikleder. Sponsorerna vill att bilen ska synas. Oavsett hur trevligt eller unik din bil är, om det tillbringar det mesta av sin tid parkerad i garaget, kommer de inte intresserade. Om du bor i eller nära en storstad med mycket trafik och du kör runt stan varje dag, är det precis vad potentiella sponsorer vill höra.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/buying-car/buying-car-online/78241.html

Previous:
Next:

Att köpa en bil online

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.