Steg att ta när man köper en bil på Craigslist

Att köpa en bil på nätet kan vara ett bra sätt att hitta den bil du vill ha till det pris du behöver. Craigslist är en populär online privat-seller webbplats. Du vill vara försiktig med att oavsiktligt köpa en pengar grop, eller att få direkt lurad av en Craigslist säljare. Här är några tips för att köpa en bil på Craigslist. Känn din bil

Den första och kanske viktigaste steget när man köper en begagnad bil är att veta vad du vill, och vet vad det är värt. Ett bra sätt att bedöma en begagnad bil värde är att besöka Kelley Blue Book på nätet, där du kan skriva in alla dina blivande bilens möjligheter att få en uppfattning om vad det är värt. En annan bra källa är AutoTrader.com, där du kan se vad liknande fordon som faktiskt säljer för. Se upp för eventuella pris som verkar för lågt, om det verkar för bra för att vara sant, då den är bruten och i brand
Söka

Craigslist brukar listar sökresultaten. inom 50 miles från ditt riktnummer, men du vill utöka dina sökparametrar lite, trots allt, du är inte köpa en $ 50 gräsklippare. Om du inte är villig att köra 150 miles för att spara flera tusen dollar, kanske du vill överväga att köpa från en återförsäljare. Rulla ner genom varje notering, oavsett hur gammal posten är. Vissa människor som säljer bilar på Craigslist bort aldrig sina poster när bilen är såld, men hålla ute ändå.
Kontrollera det
p Det bör gå utan säger att du alltid bör forskningen någon bil innan du köper. Carfax är en av de mest populära sätten att göra så, och är $ 30 väl spenderade. Överväga att ta det ett steg längre köper med ägaren tar bilen till en lokal butik som du väljer att ha checkat ut på din bekostnad. Om de verkligen menar allvar om att sälja, kommer de att göra det. Har mekaniker check på problem som är gemensamma för denna bil, som du lätt kan hitta genom att skriva in "Vanliga problem med (bilen)" i en sökmotor.
Inköp

Aldrig, aldrig köpa en bil ur sikte-osedda, speciellt med någon form av kredit-eller betalkort. Detta gör dig till ett viktigt mål för bedragare. Betala antingen med en check, eller genom PayPal. Om bilen är för långt bort för dig att kolla in personligen, sedan över natten en webbkamera till ägare och har dem undersöka bilen med det medan du är i telefon med dem. Ännu bättre, kontakta en lokal mekaniker, och betala dem $ 50 till göra en provkörning för dig. Tusentals dollar senare, kommer du att tacka dig själv för investeringen.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/buying-car/buying-car-online/78208.html

Previous:
Next:

Att köpa en bil online

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.