Hur du anpassar din egen framtid Ford F150

Om du funderar på att köpa en ny Ford F-150 i framtiden, kan du designa dina egna anpassade fordon på Fords hemsida. Använda Ford webbplatsen, kan du välja och vraka mellan många olika alternativ inklusive modell, hytt stil, färg, motortyp, transmission och drivlina. När du har slutfört skräddarsy din F-150, kan du skicka specifikationerna till en lokal återförsäljare för att beställa din egen F-150, eller spara resultaten för ett framtida köp. Instruktioner
1

Besök Ford F-150 Bygga och Pris sidan i din webbläsare (se referens avsnitt).
2

Klicka på "Bygg din egen," skriv sedan in ditt postnummer och klicka på "Fortsätt." Addera 3

Välj din modell från listan på vänster sida, vilket också visar grundpriset för varje modell. Att jämföra modeller, klicka på "Jämför modeller" bredvid orden "väljer du din modell." Klicka på "Fortsätt att paket" för att fortsätta med den anpassning.
4

Place markering bredvid varje paket som du vill lägga till fordonet. För information om ett specifikt paket, klicka på "Detaljer", som ligger bredvid paketpriset. Klicka på "Fortsätt att Exterior" för att fortsätta.
5

Välj färgen på din F-150, sedan placera en markering bredvid några exteriöra tillval som du vill lägga till. Återigen kommer klicka på "Detaljer" visa information om varje tillgängligt alternativ. Klicka på "Fortsätt Interiör" för att fortsätta.
6

Välj din inredning alternativ genom att placera en markering bredvid dina val och klicka sedan på "Fortsätt Tillbehör" för att fortsätta.
7

Välj några extra tillbehör som du vill lägga till innan de får ett sammandrag av din egen F-150. Klicka på "Fortsätt att Summary" för att visa en lista över alla de funktioner som valts.
8

Klicka på "Print" om du vill skriva ut dina specifikationer för senare granskning eller för att föra dem till en återförsäljare . Alternativt, klicka på "Get Internet Price" kommer att skicka specifikationerna till din lokala återförsäljare så att de kan kontakta dig om F-150.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/buying-car/buying-car-online/78247.html

Previous:
Next:

Att köpa en bil online

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.