Hur du väljer en ny bil

Att köpa en ny bil kan tyckas enkelt i början, men det finns många överväganden du bör göra innan man beslutar om ett köp. Att köpa en ny bil är en stor investering, och med så många nya bilar på marknaden varje år, försöker att välja rätt bil för dina behov kan vara ganska skrämmande om du inte tar en systematisk metod för att välja rätt bil. Göra en checklista innan du hämtar till bilen mycket kan hjälpa dig att fatta ett välgrundat beslut. Saker du behöver
Car Guide
Visa fler instruktioner
1

Fundera på hur mycket pengar du har till förfogande att spendera på en ny bil. Forskning hur mycket du måste betala för försäkring och vad kostnaderna för drift och underhåll av bilen kommer att bli, inte bara prislappen.
2

Hitta aktuella bil-köpguider från tillverkarna du är intresserad av, tänka på vilken typ av körning du kommer att göra med bilen - om bilen behöver köras för lång körsträcka, eller kommer du bara använda det för korta resor. Långa och korta resor betyda olika krav gas körsträcka, särskilt om du kommer att göra innerstaden körning. Om bilen ska användas för långa resor, är det viktigt att välja en bil som är bekväm att sitta i under långa perioder. Tänk lagringsutrymme i bilen: Bestäm hur många passagerare du har i bilen, i genomsnitt. Om du har barn, ta dem med dig för att se om de passar i bilen bekvämt.
3

leta efter lämpliga lån och finansiering för din nya bil. Närmar sig en bil försäljning samtidigt veta finansieringen tillgängliga kan hjälpa dig att få den bästa möjliga.
4

Titta på vilka alternativ som finns med bilen (ljudspelare, luftkonditionering, säten, interiörer och färgalternativ ). När du väljer en färg, hålla andrahandsvärdet på bilen i åtanke. Om du gillar en färg som är ganska individuellt, såsom ett ljust rosa eller en off-orange, tänka på vem som vill köpa en bil i den färgen. En impopulär färgval kan minska bilens sälja värde, och därmed din förmåga att sälja den.
5

Ta bilen för en provkörning innan du väljer en specifik modell. Titta i bagageutrymmet för att se till att det finns tillräckligt med utrymme för att passa dina syften. Sitt i passagerarsäten för att se till att de är bekväma, om ingen är med dig. Justera säten enligt din kropp och kontrollera att alla reglage inom bekvämt räckhåll. När du kör, få en bra känsla för hantering av bilen. Tänk på de säsongsmässiga förhållanden du kommer att köra i. Spendera så mycket tid som du behöver för att köra bilen,. Bli inte pressad att köpa något innan du är redo Addera
.from:https://www.motorfordon.com/bilar/buying-car/buying-car-online/78195.html

Previous:
Next:

Att köpa en bil online

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.