Hur man gör en bil betalning till GMAC Online

Göra din bil betalningar online med GMAC är ett sätt att göra livet enklare och spara pengar. Skicka betalningen när det är på grund kan hjälpa dig att behålla pengarna på ditt bankkonto lite längre och spara på bekostnad av att ha en check levereras över natten, eller betala en förseningsavgift. Saker du behöver
GMAC kontonummer Review, en giltig, säker e-postadress
Visa fler instruktioner
1

Visit GMAC Financial Services på www.gmacfs.com och Skapa ditt användarkonto genom att klicka på "registrera dig nu." Du kommer inte att kunna göra GMAC bil betalningar på nätet utan ett konto.
2

Ange din kontoinformation i lämpliga fält och bekräfta din e-postadress enligt anvisningarna.

3

Logga in och klicka på "Account Summary," och dina konton visas. Alla dina GMAC-konton kan nås via detta gränssnitt, inklusive bolån och försäkringar.
4

Klicka på "Gör en engångsbetalning" från kontosammanfattningen skärmen. Bestäm om du vill betala hela beloppet. Du kan välja att betala mer eller mindre än det beloppet. Ange ett betalningsdatum och fortsätter.
5

väljer att använda ett kreditkort eller elektronisk kontroll och följ anvisningarna på skärmen för varje enskild transaktion. Din online GMAC bil betalning kommer inte att vara komplett förrän du kontrollera att du har läst användaravtalet och passera bekräftelse skärm, som visar dig hur mycket du betalar och vilket konto du använder.
6

Kontrollera din e-post efter att du har bekräftat begäran, eftersom det inte kommer att vara slutgiltigt förrän du har verifierat betalningen via e-post. Samma information som du såg på skärmbilden för bekräftelse kommer att skickas till dig som en ytterligare säkerhetsfunktion.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/buying-car/buying-car-online/78168.html

Previous:
Next:

Att köpa en bil online

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.