Hur du köper en bil på webben

Chansen finns, om du ska köpa en bil på nätet, kan du förhandla fram en bättre affär för dig själv via e-post snarare än personligen. Användningen av Internet för bil shopping och inköp har förenklat processen bilköp dramatiskt. Du kan hitta en hel del på nätet, medan en säljare är mer sannolikt att hitta en köpare på grund av massmarknadsföring överklagande Internet erbjuder. När du hittar din bil på nätet, kan du använda e-post för att kontakta säljaren och ordna för att plocka upp din nya bil. Instruktioner
1

Börja söka för fordonet du vill köpa. Om shopping för en ny bil, använda tillverkarens hemsida för att hitta återförsäljare och visa inventering. För begagnade bilar, söka i Autotrader eller Cars.com webbplatser för att söka efter både återförsäljare och privata alternativ försäljning.
2

Använd AllofCraigs webbplats som en annan bil lokalisera metod. Review inventeringar och fordon tills du hittar en som du vill köpa.
3

post eller ring säljaren att bekräfta att fordonet fortfarande är tillgängligt. Fråga om titeln är klar och om fordonet är redo för köp. Fråga efter fler bilder vid behov.
4

Lämna en insättning med säljaren för att säkra din försäljning tills du kan komma och hämta bilen. Erbjud en insättning till en privat säljare endast via en källa som ger köparen skydd, såsom PayPal. Eftersom återförsäljarna är reglerade, kan du lämna en deposition med kreditkort, be mottagandet ska mailas till dig
5

Ring din statens Institutionen för motorfordon (DMV) för att ta reda på vilka handlingar du kommer. behöva registrera bilen, om du köper bilen från en annan stat. Oavsett om du köper i eller utanför ditt tillstånd, ta reda på om din DMV erbjuder transport tallrik så att du kan köra bilen hem. Återförsäljare kan hantera allt detta för dig, inklusive korrekt skatteuppbörd och alla DMV pappersarbete, även om du köper av staten.
6

försäkra fordonet du köper. Om din DMV tillåter för en transport platta, behöver du försäkring för att registrera fordonet eller köra den. Ge ditt försäkringsbolag all nödvändig information om bilen, som chassinumret, år, märke och modell. Skaffa ditt kort för att ta med dig.
7

Ta med din betalningsmetod för köparen. Om du köper från en återförsäljare, kan återförsäljaren ordna finansiering genom att förvärva din information över telefon. Om du tänker söka upp dina egna lån, ansöka hos din bank val och vänta på ditt godkännande. Ange ditt försäkringsbevis till banken när du är godkänd för lån och underteckna någon bank kontrakt att ta emot din check.
8

Skaffa din check från långivaren om du fått din egen finansiering. Ta med kontanter eller en check med dig för att slutföra försäljningen. Diskutera önskad betalningsmetod med säljaren.
9

Få en åktur att gå plocka upp din bil. Provköra bilen för att se till att det driver till din tillfredsställelse och utbyta pengar och pappersarbete för att genomföra försäljningen. Om du köper från en återförsäljare, måste du signera din bank kontrakt först.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/buying-car/buying-car-online/78237.html

Previous:
Next:

Att köpa en bil online

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.