Hur man avgör en begagnad bilens värde Online med Edmunds

Edmunds nätet begagnad bil bedömning service är ett viktigt verktyg om du är i marknaden för en begagnad bil. Oavsett om du ska köpa eller sälja en begagnad bil, är det viktigt att få en korrekt bedömning av bilens värde. Lita inte enbart på ord i återförsäljaravtalet, en privat säljare eller ens en bilmekaniker när det gäller prissättning en bil. Edmunds begagnad bil värde kalkylator kan konsumenterna räkna en bils kostnad. Det tar bara ett par minuter att hitta en bils värde och det är gratis. Instruktioner
1

List den använda bilens funktioner. Innan du börjar processen att hitta värdet av en begagnad bil med Edmunds tjänsten, se till att du vet allt om bilens egenskaper i syfte att få ett korrekt pris. Till exempel funktioner som 4 wheel drive, låsningsfria bromsar, uppvärmd förarstol, läder sittplatser och andra sådana fina detaljer bidrar till bilens värde. Om du vill ha ett exakt pris, är det bäst att ha en fullständig lista över de använda bilens funktioner.
2

Besök Edmunds hemsida och tillgång på begagnade bilar länken
3

Välj modell av bilen på begagnad bil värderingsman sidan.
4

Bestäm år av bilen. Edmunds begagnad bil värderingsman listor bilar från 1990 till nutid. Tyvärr erbjuder Edmunds inte begagnad bil bedömningar för fordon tillverkade före 1990.
5

Välj bilmodell och stil. Till exempel, om du letar efter värdet på en begagnad Jeep Liberty, de stilar som finns är begränsade, Renegade eller sport. Se till att välja rätt stil för din bil modell.
6

Ange fordon detaljer såsom färg och vägmätare körsträcka. Edmunds kommer inte att kunna beräkna begagnad bil värde med denna viktiga information.
7

Lägg bilens specialfunktioner. Här är där den lista du sammanställts i steg 1 är praktiskt. Du kommer att behöva gå igenom den extra utrustning sektionen och bocka av alla tillämpliga funktioner.
8

Kategorisera bilens skick. Edmunds listar 5 fordonsförhållanden att välja mellan: Utmärkt, ren, genomsnittliga, Grov och skadade. Välj det som bäst passar bilens skick och klicka på "Get Prissättning rapport." Den praktiska aspekten av Edmunds begagnad bil prissättning rapporten är att det ger dig prissättning för en handel, privat fest försäljning och återförsäljarens prissättning. Detta gör att du är beredd att förhandla oavsett vem som säljer bilen.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/buying-car/buying-car-online/78220.html

Previous:
Next:

Att köpa en bil online

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.