Hur vänja bilar For Sale By Owner Online

Behöver en bättre bil? Har skadat lågkonjunkturen din plånbok? Om du är som miljontals amerikaner, så blir svaret troligen ett rungande "JA!". Tack och lov, på grund av Internet finns det några nya och kraftfulla verktyg som hjälper dig att få en bra begagnad bil till salu av ägaren. Instruktioner
1

Att vara noggrann och försiktig är avgörande för framgång. Innan du börjar något, du kommer att behöva se till att du vet vad du letar efter. Vilken prisklass hade du i åtanke? Är du villig att resa för att plocka upp bilen, eller betala för det som ska levereras?
2

Mer förberedelse är nödvändig. En bil, även en begagnad bil är ett stort inköp för de flesta människor. Se till att informera din kredit /betalkort företag som du tänker göra ett stort inköp. Ibland företag blockerar automatiskt gigantiska inköp för att skydda dig från tjuvar, men den här gången skulle det vara ett falskt positivt. De flesta kreditkortsföretag har en mycket enkel process för att göra detta, bara ge dem ett samtal.
3

Få en rapport fordon historia. Denna guide inte stöder något specifikt företag, så vänligen gör forskning för dig själv. En populär och pålitlig namn i fältet är Carfax. Nästan alla bilar, oavsett om de används eller nya, ha en dokumenterad historia, antingen på grund av olyckor eller skador, och Carfax kommer att få all information till dig. När man arbetar med begagnade bilar, gör bakgrundskontroller på själva bilarna är viktigt att undvika att bli lurade.
4

Den bästa källan för att få dig en begagnad bil är eBay. I fall du inte vet, är eBay den # 1 auktion webbplats på nätet, och de har alla sorters bilar kan tänka sig. Men se till att kolla på två saker om säljaren: att de har en bra historia [många tidigare nöjda kunder], och att du vet exakt hur bilen kommer att komma till dig, antingen sjöfart eller plocka upp
.
5

Om du inte gillar formalitet av eBay, det finns alltid Craigslist. Craigslist erbjuder alla typer av objekt och tjänster för försäljning, men det är mer av en gigantisk anslagstavla än en leverantör webbplats. Du behöver faktiskt inte köpa saker via Craigslist, människor efter vad de har och du träna med dem vad de ska betala. Medan den uppenbara fördelen är att du inte behöver betala några eBay mellanhänder avgifter, är nackdelen att det inte alltid är så tillförlitliga. Se till att noggrant kolla in en begagnad bil till salu, för att se till att den har alla de uppräknade funktionerna.
6

Vad du än gör, se till att använda bilen har ett fordons registrering inne i bilen. Om den inte gör det, du kommer inte att bli en nöjd kund nästa gång en polis drar dig över. Fordonsregistreringar komma med någon bil, och om bilen var fruktansvärt illa behandlad, bör det ingå i en begagnad bil som du köper.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/buying-car/buying-car-online/78169.html

Previous:
Next:

Att köpa en bil online

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.