Hur du anpassar en Chrysler 300C

Om du planerar att köpa en Chrysler 300C, har du förmodligen redan känner till grundläggande funktioner i fordonet. Dessa funktioner bidrog förmodligen till att du bestämmer dig för att köpa 300C. Du kan köpa din bil utanför utställningslokalen golvet som det är, eller du kan skräddarsy den med ett verktyg på nätet. Om du bestämmer dig för att skräddarsy din Chrysler 300C, kommer du att kunna välja vilka alternativ som fungerar för dig. Detta gör att du kommer att spendera pengar bara för de funktioner du vill. Saker du behöver
Dator med tillgång till Internet
Visa fler instruktioner
1

Följ länken nedan för resurser att besöka Chrysler webbplats, chrysler.com. Klicka på "Build My Own" från menyraden längst upp på skärmen.
2

Klicka på bilden för Chrysler 300 på sidan som öppnas. En ny sida visas. Välj Chrysler 300C modell i listan över modeller på vänstra sidan av menyn och klicka på "Next." Addera 3

hålla pekaren över varje färg för att se bilden i Chrysler 300C byta till den färgen. När du har bestämt vilken du gillar bäst, klicka på den för att spara din färg föredrar. Observera att två av färgerna, Deep Water Blue Pearl och Inferno Red Crystal Pearl, inte ingår i försäljningspriset som listas. De är $ 225 extra.
4

Välj färg på insidan på samma sida. Du kan sväva över varje färg för att se en plats i den färgen på samma sätt som du gjorde FÄRGER. Klicka på den du vill ha och klicka på "Next."
5

Välj valfria funktioner från menyn genom att klicka i rutan för ditt val i varje kategori. Observera att varje alternativ antingen ingår i försäljningspriset eller har den extra kostnad som anges på höger sida av menyn. Om ett urval kräver ändringar i din ursprungliga val, kommer en varningsruta kommer upp ber din tillåtelse att göra ändringarna.
6

Klicka "Finish" när du är nöjd. Granska detaljerad beskrivning av din anpassade Chrysler 300C. Klicka på "få en offert."
7

Fyll i nödvändiga kontaktuppgifter så återförsäljaravtalet kan kontakta dig om du köper din anpassade Chrysler 300C.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/buying-car/buying-car-online/78186.html

Previous:
Next:

Att köpa en bil online

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.