Hur köper jag ett förlist 1997 Mustang?

Vare sig du letar efter en del fordon eller en för att bygga och köra, kan ett förlist 1997 Ford Mustang köpas genom lokala rädda företag eller online. Hitta ett 1997 Mustang som har förlist kräver forska olika webbplatser och besöka lokala junkyards. Dessutom, innan du köper Mustang, se till att du forskning omfattningen av skadorna för att se om den har en bärgad titel och se till att det kommer att fungera för dina behov (Ref 1.) Instruktioner
1

Visit lokala junkyards som säljer fordon eller fordonsdelar. Lokalisera dem genom din lokala handelskammaren eller genom att bläddra igenom din lokala telefonkatalogen. Leta efter listor i ditt område efter handlare skräppost bil eller bärgning återförsäljare auto. Fråga om någon 1997 Mustangs till salu. Också, köpa lokala tidningar och skanna platsannonser bilar avsnittet notering för försäljning.
2

Sök på nätet efter ett förlist 1997 Mustang. Webbplatser som Autotrader.com, Automotix.com och Erepairables.com låter dig använda sökordssökningar. Ange specifika detaljer i sökrutan, inklusive året, modell och göra. Ange också plats eller tillstånd för en mer riktad sökning.
3

Visa online-auktion webbplatser, liksom Salvageauto, eBay och försäkring Auktioner Auto, för ett förlist 1997 Mustang till salu. Dessa webbplatser ger listor från försäkringar Mustangs som har uppgick i vrak.
4

Kontakta ägarna av eventuella Mustang du hittar. Skaffa ramnumret, uppgifter om omfattningen av skadorna och mätarställning.
5

Köpa havererade 1997 Mustang genom att betala kontant. Om titeln bärgades, kommer de flesta långivare inte ge ett lån för fordonet. Därför köper en Mustang du har råd att köpa direkt.
6

Få en köpebrev och en undertecknad kopia av titeln vid köp av Ford Mustang. Se till att säljaren tryck och skyltar hans /hennes namn i rätt område på baksidan av titeln. Addera
.from:https://www.motorfordon.com/bilar/buying-car/buying-car-online/78240.html

Previous:
Next:

Att köpa en bil online

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.