Vad inte betala för när man köper en ny bil

Enligt Federal Trade Commission, är en ny bil den näst dyraste köp som konsumenter gör, ranking rätt bakom att köpa ett hem. Det är viktigt att få det bästa för din money.Research bilen som du är intresserad av innan du går till generalagenten. Om du känner att bilhandlare sätter press på dig att fatta beslut, var inte rädd för att gå bort. Högre Lån /styrräntan

Du gjorde ett erbjudande på bilen du vill köpa, och återförsäljaravtalet accepterat ditt erbjudande. Det är dags att flytta till finans kontoret för att underteckna det slutliga papper. Akta dig för att le finans personen bakom skrivbordet, som hans eller hennes jobb är att pressa mer pengar på dig.

Inte signera kontrakt snabbt och skynda ut genom dörren, som finans kontoret kan ignorera det avtal som du gjorde med sitt kontor, och sätta en högre låneräntan, och förlängd tidsperiod för att betala in ditt kontrakt, vilket resulterar i fler räntekostnader.

När du har tecknat ditt avtal, och uppgav att man " har läst och förstått villkoren, är du fast betala högre ränta, så ta din tid och läsa avtalet noga.
p Om du inte är nöjd med de lånevillkor som generalagenten erbjuder, förhandla direkt med enskilda långivare, och du kan hitta lägre priser som du har råd.
Credit Insurance

När du köper din nya bil, kan du få höra att du ska köpa krediter försäkring, för att betala av ditt lån om du dör, eller om du inte kan arbeta på grund av ett funktionshinder. Du kanske redan har kreditförsäkringar via ditt eget försäkringsbolag, så kolla er politik innan du köper kreditförsäkring från generalagenten.

Federal lag kräver inte att du ska köpa kreditförsäkring, och om det krävs för att slutföra din bil finansiering ska kostnaden ingå i räntan.

Kontrollera med FörsäkringKommissionären eller Konsumentverket i ditt tillstånd för att se om det finns några krav på kreditförsäkring.


Extra tillbehör

Du citerade en hög månatlig betalning, men eftersom det omfattar ett billarm, tyg skydd för dina platser och mattan, och färg tätningsmedel för att skydda din bil finish, du godta det.

Vad återförsäljaravtalet inte berätta är att dessa tillbehör är valfria, och att du betalar extra för dem.

Fråga generalagenten vad som ingår i din månatliga betalning , och säga nej till alla extra tillbehör som du inte behöver.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/buying-car/buying-car-online/78197.html

Previous:
Next:

Att köpa en bil online

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.