Hur att designa din egen GMC Yukon

GMC Yukon är en fyra-dörrars sport utility vehicle som gjorts av General Motors. GMC låter användaren designa sina egna anpassade Yukon direkt från GMC: s hemsida. Vid utformningen av fordonet, kan användare visa färgerna, plocka karossutformningar och lägga till eller ta bort tillbehören. När du är klar designa din Yukon, kan du visa en uppskattning av den slutliga kostnaden för fordonet med dina specifikationer och skriva ut sidan för att få till generalagenten för att beställa din egen Yukon. Saker du behöver
dator med Internetuppkoppling
Visa fler instruktioner
1

Gå till GMC Yukon hemsidan och klicka på "Bygg din egen Yukon."
Sida 2

Ange ditt postnummer, och sedan klicka på "Go".
3

Välj din drivlinan från toppen av fönstret, bland alternativen för bakhjulsdrift, fyrhjulsdrift och fyrhjulsdrift, välj sedan kroppen-stil från rutan nedan. Tillgängliga stilar val för fordonet kommer att variera, beroende på drivlina val. För mer information om varje stil, klicka på knappen "Detaljer" till höger om stilen. Klicka på "Nästa" för att gå vidare.
4

Välj exteriör och interiör färg genom att klicka på färgen boxas. När en färg väljs, medan bilden på GMC Yukon på höger sida av skärmen visas i den valda färgen.
5

Markera de alternativ som du vill lägga till i ditt fordon. Alternativen är sorterade efter kategorier som kan ses genom att klicka på flikarna högst upp i fönstret. För att välja ett alternativ, placera en bock i alternativknappen eller kryssrutan till vänster om alternativet. Varje option kommer att ha en förklaring till vad alternativet innehåller bredvid sitt namn, liksom kostnaden. Klicka på "Nästa" när du är klar väljer dina alternativ för att visa en sammanfattning av ditt fordon.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/buying-car/buying-car-online/78238.html

Previous:
Next:

Att köpa en bil online

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.