Hur du skapar din egen bil

Det är inte så svårt att skapa din egen bil som man kan tro. Nästan varje auto tillverkaren låter dig skapa och bygga din egen bil på nätet med hjälp av en väljare verktyg. Du kan göra detta på skoj och experimentera med olika färg färger, tillbehör och även motor-och kraftöverföring. Skulle du vilja att forska faktiskt köper och prissättning bilen, fortsätt med väljaren verktyg för att hitta återförsäljare, finansiering och få offerter. Instruktioner
1

Forskning märken och modeller. Noggrant och realistiskt överväga din livsstil, "måsten" och "inte behöver" för en bil. Tänk grunderna som bränsleeffektivitet, typer överföring, sittplatser och lastkapacitet och tillförlitlighet. Bestäm om du vill betala för tillverkarens alternativ som stereo uppgraderingar eller takräcke, eller om det är mer förnuftigt att köpa dessa efter marknaden.
2

Utnyttja tillförlitliga källor för bil recensioner som "Consumer Reports , "Edmonds hemsida och" Car and Driver. " Med undantag för att köpa ett hem, är ett fordon en av de största inköp du gör. Forskning så att du kan undvika att köpa notoriskt opålitliga bilar. Om du är shopping för och skapa din egen bil, kan du råd att vara kräsen.
3

Gå till tillverkarens webbplats. Titta på webbplatsen för val som "Shopping Verktyg," "Skapa en bil" eller "bygga min egen." Alternativt kan du sätta "Skapa ett" varumärke "" i din sökmotor och det kommer oftast tar dig direkt till tillverkarens Shopping avsnittet Verktyg. Var medveten om att vissa webbplatser inte är anslutna med biltillverkaren men med återförsäljare och eftermarknad alternativet återförsäljare.
4

Skapa din bil genom att följa stegen. Du bör ha ett svindlande utbud av valmöjligheter. När du skapar bilen, kommer varje steg att sparas. Du kan gå tillbaka och ändra något alternativ. När du är klar kan du skriva ut din skapade bilen och ta utskriften till en lokal återförsäljare för att börja köpslående processen och har det beställts för dig.
5

Utnyttja de som andra verktyg. De flesta tillverkare kommer att ge dig den föreslagna tillverkarens pris och låter dig hitta återförsäljare så att du kan ringa runt och jämföra priser och villkor. Du kanske också kunna hitta handeln i värde för din gamla bil och även få auto insurance. Hela bilen köpprocessen kan göras online och via telefon, och allt du behöver göra är att ordna finansiering och gå plocka upp din nya bil. Addera
.from:https://www.motorfordon.com/bilar/buying-car/buying-car-online/78163.html

Previous:
Next:

Att köpa en bil online

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.