Hur du anpassar en Dodge Charger Online

Dodge Charger är en tidlös klassiker som kan anpassas på nätet. Bygg din egen laddare på nätet innebär att du kan lägga till funktioner och delar som inte är standard på fordonet. Du kan också välja färg och alternativ som du vill. Saker du behöver
Dator med tillgång till Internet
Visa fler instruktioner
1

Öppna din webbläsare och skriv "Dodge.com" i adressfältet. Tryck "Enter".
2

Vänster-klicka på "bygga min egen" i det övre navigeringsfältet.
3

Vänsterklicka på laddaren bilden under "Cars" rubriken.
4

Vänster-klicka på alternativknappen bredvid "RWD" eller "AWD" för att välja vilken typ av enhet. RWD indikerar Bakhjulsdrift medan AWD indikerar All Wheel Drive.
5

Vänster-klicka på knappen bredvid önskad trim paket. De trimändringar kommer förhandsgranska i den högra sidan av fönstret.
6

Vänster-klicka på "Nästa"-knappen.
7

Vänster-klicka på de färgade rutorna enligt "exteriörfärger" för att förhandsgranska och välja ett av de yttre färgval. Färgerna kommer att förhandsgranska på bilden av Dodge Charger direkt ovanför färg rutor.
8

Vänsterklicka på de färgade rutorna under "interiör färger" för att förhandsgranska och välja en färg för insidan av ditt Laddare. Färgerna kommer att förhandsgranska på bilden av sätet direkt ovanför färgen torget.
9

Vänster-klicka på "Nästa" för att fortsätta.
10

Vänster- Klicka på kryssrutan bredvid de alternativ du vill inkludera i din Dodge Charger. Röda kryssrutor anger alternativ som redan ingår. Grå kryssrutor anger att du måste ändra din Trim paket för att få dessa alternativ. Vit kryssrutor indikerade alternativ som inte är markerade. Om du behöver ändra din Trim Package, vänster-klicka på "Bakåt"-knappen två gånger.
11

Vänster-klicka på "Nästa"-knappen. Du är nu på "Summary & Print"-fliken. Se den kompletta listan över specifikationer för din anpassade Dodge Charger och en prisuppgift. Hitta en återförsäljare nära dig genom att skriva ditt postnummer i fältet till höger. Vänster-klicka på "Skriv ut sammanfattning" i övre högra hörnet för att skriva ut detaljerna för dina anpassningar.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/buying-car/buying-car-online/78223.html

Previous:
Next:

Att köpa en bil online

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.