Svenska Bil >> Auto Repair >> ljuddämpare >> Content

Hur man installerar en ljuddämpare på en Nissan Maxima

Ljuddämparen på Nissan Maxima är monterad på avgasrör med två avgas bultar. Med tiden kan din ljuddämparen behöva bytas ut om det börjar rosta eller om det finns skador på ljuddämparen som orsakas av en sten eller något annat främmande föremål slår den under körning. Replacement halsdukar kan köpas från de flesta bildelar butiker eller direkt från en Nissan återförsäljare delar centrum. När du har den nya ljuddämparen, måste du veta hur man korrekt installera det. Om du aldrig har gjort detta jobb innan, kan det ta dig 30 minuter. Saker du behöver
Jack
Jack står
Hylsnyckelsats
Hylsnyckelsats
ersätter ljuddämparen
Visa fler instruktioner
1

Höj baksidan av din Maxima på pallbockar. Palla upp på den bakre uttaget punkt och plats pallbockar under bakre nypa svetsar av fordonet. Sänk Maxima på pallbockar.
2

Ta bort skruvarna som håller fast ljuddämparen till avgasrör och dra ljuddämparen upp från gummi galgar på undersidan av Maxima för att ta bort ljuddämparen.

3

Ställ den nya ljuddämparen i gummit galgar på undersidan av Maxima.
4

Passa monteringshålen på den nya ljuddämparen med monteringshålen på det avgasrör fläns, och gänga och dra åt bultarna för att fästa ljuddämparen till avgasrör.
5

Sänk Maxima till marken.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/mufflers/75926.html

Previous:
Next:

ljuddämpare

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.