Svenska Bil >> Auto Repair >> Allmänt Auto Repair >> Content

Hur man installerar Bakre blinkers för en Sportster

Sportsters kommer utrustad med bakre körriktningsvisare installerade den bakersta hålet på bakskärmen trim. De disconnectible blinkers leder gren av den bakre kabelnätet inne i bakskärmen. Sportster blinkers är oftast flyttas eller installeras för att rymma Sadelväska fästen. Ibland blinkers ändras av rent estetiska skäl. Signaler kan vara formad som malteserkors, dödskallar, spadar och andra ikoner outlaw. I vissa jurisdiktioner är det lagligt att köra bara "morrhår" blinkers som är en integrerad del av registreringsskylt ram. Ledningarna är ungefär densamma för alla dessa installationer. Den Harley bakre blinkers flyttningssats installeras med måttlig lätthet. Saker du behöver
Harley-Davidson Turn Signal Relocation Kit eller motsvarande
Motorcykel jack
Ficklampa eller handla ljus
Allen skiftnycklar
Open end skiftnycklar
Små Shears skruvmejsel
eller sax
Värmekanon
Buntband
Visa fler instruktioner
1

Höj Sportster på en motorcykel jack tillräckligt hög för att bakhjulet hänger ner. Ställ en ficklampa eller handla ljus under bakskärmen så att du kan se vad du gör.
2

unbolt sitsupphängningen bulten precis bakom sätet med en insexnyckel. Dra sitsen uppåt, bakåt och utanför.
3

Lossa och ta bort den svarta batterikabeln från den negativa batteripolen med en öppen nyckel.
4

Bänd den lilla kontakten ur bakljuset tillgång hålet på bakskärmen insidan med en liten skruvmejsel.
5

Dra turn sele signalkablar inuti bakskärmen från bakljus bostäder. Haka av signalkablar från klippen inne i bakskärmen.
6

Dra de två anslutningarna blinkers sönder i manliga och kvinnliga halvor. Markera socket halvor med tejp för framtida referens. Dra trådarna blinkers från de två anslutningarna blinkers.
7

Lossa skruvarna på baksidan av fender trim på båda sidor av Sportster med en insexnyckel. Ta bort blinkers och de gamla fästen från båda sidor av cykeln.
8

Skär en bit av krympplast slangen medföljer blinkers flyttningssats i hälften med en sax. Skjut slangen över de exponerade trådar blinkers upp till signalerna för båda sidor av Sportster. Krymp slangen med en värmepistol.
9

Skjut lampor blinkers och ledningar på båda sidor av fender helt genom de små hålen i båda ändarna av den nya bakljus fäste. Skjut ledningarna genom de öppna hålen i den bakre stänkskärm trim.
10

Installera de nya konsoler tur signal in i de öppna hålen på båda sidor av fender för hand. Dra åt fender trim skruvarna för hand.
11

Kontrollera kablarna från båda varv signaler inuti bakskärmen. Dra åt fender trim skruvar med en insexnyckel.
12

Anslut kablarna blinkers till signalen förbindelser i båda sidor av fender. Ordna blinkers så de möter tillbaka och dra åt mutter och bricka på båda signalerna med en öppen nyckel.
13

Anslut kablarna blinkers till den kvinnliga halvan av båda kontakterna blinkers på båda sidor av fender för hand. Anslut de kvinnliga och manliga halvorna av blinkers kontakter ihop för hand.
14

Skjut de lösa trådarna och den grå bakljus tillbaka kontakten i svansen lamphuset inuti fender. Byt in kontakten i baklykta tillgång hål i bakskärmen.
15

Route blinkers kablar längs insidan kanter fender och säkra med buntband.


.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/general-auto-repair/75187.html

Previous:
Next:

Allmänt Auto Repair

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.