Svenska Bil >> Auto Repair >> Allmänt Auto Repair >> Content

Välgörenhetsorganisationer som reparera fordon för funktionshindrade

Att ha en bil är en förutsättning för de flesta människor, och för personer med funktionshinder kan det vara en livlina till ett självständigt liv. Beroende på typen av funktionshinder, kan personer med funktionshinder inte kan gå eller åka kollektivt, men ändå kunna köra bil. Välgörenhet erkänna detta, och vissa reparationer fordon för handikappade till reducerad eller fri. Gratis Välgörenhet Bilar Till Salu

Gratis Välgörenhet Bilar tar donationer av oönskade bilar och reparationer och service dem. Bilarna ges sedan till behövande människor, även personer med funktionshinder. Programmet körs på ett ansökningssystem. Den som vill få en gratis bil måste skapa en profil och fylla i en ansökan som berättar sin historia. När ett donerat bil blir tillgänglig på ett visst område, granskar välgörenhet personal lokala applikationer och bestämmer vem som ska få bilen. Den välgörenhet hjälper också människor som har en bil, men behöver hjälp med reparationer och underhåll.
Opportunity Bilar Till Salu

Opportunity Bilar är en grupp av program dedikerade till att erbjuda fria fordon, lån för fordon och hjälp med reparationskostnaderna för de behövande. Den accepterar donerat bilar och reparerar dem innan de ger bort fordonen. Fokus ligger på att hjälpa de som anses arbetande fattiga, vilket inkluderar många funktionshindrade. Möjlighet Cars ger hjälp genom välgörenhetsorganisationer och ideella organisationer över hela USA, och även av myndigheter. För att ansöka om en bil eller hjälp med reparationer, måste de sökande kontakta sina lokala program.
Cars4Christmas

Cars4Christmas är en välgörenhetsorganisation som tillhandahåller transporter för behövande , inklusive personer med funktionshinder. Gruppen accepterar donerat bilar, därefter reparationer och tjänster dem innan ge dem till människor som behöver transport men inte har råd att betala för det. Gruppen ger också bidrag för att hjälpa till med reparationer för människor som behöver hjälp med att betala för dem.
Lokala välgörenhetsorganisationer

Många lokala grupper även reparera bilar för funktionshindrade, däribland kyrkan grupper, samhällsorganisationer och bilverkstäder som donerar en del av sina tjänster till välgörenhet. I Pocatello, Idaho, till exempel kyrkans volontärer som har erfarenhet av bilreparationer ger gratis arbetskraft för dem som inte har råd att fixa sina bilar. I Arizona, levererar en grupp av bilverkstäder kallas Auto Repair Good Guys Foundation gratis arbetskraft. I Wisconsin, till Hjul Arbete donerar bilar och erbjuder gratis reparationer till behövande, med hjälp av lokala fordonsteknik eleverna att förse arbetsmarknaden.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/general-auto-repair/75180.html

Previous:
Next:

Allmänt Auto Repair

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.