Svenska Bil >> Auto Repair >> Allmänt Auto Repair >> Content

Hur man borstar en Chrome Finish

Smutsig eller rostig krom kan vara ful och ned rätt ohälsosamma. Det är en vanlig missuppfattning att det bästa sättet att rengöra denna blankt stål produkt med en stålborste eller stålull pad. Däremot kan rengöring krom med dessa slipverktyg lämna krom matt och repig. Det bästa sättet att få krom ser ut som ny igen är med något som du förmodligen redan har i en låda eller skåp: enkel aluminiumfolie. Saker du behöver
Water
Aluminiumfolie nära Old handdukar
Saxar
Bucket
Visa fler instruktioner
1

Skär folien i mer hanterbara bitar. En bra storlek för de flesta projekten är ca 3 av 3 inches. Storlek är bara viktigt för din lätthet, så arbetet med vilken storlek du känner dig mest bekväm.
2

Rengör kromade ytan med en våt handduk för att avlägsna damm och smuts. Fyll hinken med vatten. Addera 3

Doppa en bit folie i vattnet och applicera jämnt över krom. Gnid folien försiktigt fram och tillbaka. Det finns inget behov att skrubba, eftersom folien och vatten du har lagt skapar en kemisk reaktion. Det är denna reaktion som rengör krom så bra.
4

Fortsätt gnugga tills folien glider lätt och smidigt över ytan du har rengjorts. En brunaktig pasta borde ha byggt upp medan du rengör. Detta är en biprodukt av aluminium reaktion med stålet i krom.
5

Använd en ren trasa handduk torka bort den bruna pastan att avslöja glänsande, blank krom. Om du arbetar på en större bit du kan behöva många blad för att få hela ytan ren. Doppa dem var och en i vatten som du har med den första, och upprepa nästa steg tills ditt projekt ser ut som ny igen.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/general-auto-repair/75582.html

Previous:
Next:

Allmänt Auto Repair

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.