Svenska Bil >> Auto Repair >> Allmänt Auto Repair >> Content

Hur man reparerar Mercedes Dimljus

Mercedes-bilar är kända för sin höga kvalitet och imponerande styling. Men som med alla bilar, kommer en mercedes från tid till annan kräver underhåll och reparationer. Medan föra din Mercedes i garaget kan vara kostsamt, det finns vissa reparationer som du kan göra hemma. Om du märker en dimma ljus inte fungerar, prova fastställa det själv. En trasig dimljus har endast två möjliga orsaker, en lös tråd eller en utbränd glödlampa, vilket gör reparationen man även en nybörjare kan göra. Saker du behöver
Skruvmejsel
Dimljus 9006
Visa fler instruktioner
1

parkera din Mercedes på en sträcka av plant marken och dra åt parkeringsbromsen. Stäng av motorn och låt den svalna i cirka 20 minuter.
2

krypa under den främre änden av bilen och gå till området direkt bakom den felaktiga dimljus. Ta bort dammskyddet för att få tillgång till dimman lätt montering. Använd en skruvmejsel för att bända loss gummiskyddet och lägg det åt sidan.
3

Kontrollera kabelnätet. Om Mercedes har varit i en mindre Fender Bender finns det en möjlighet att trådarna kunde ha kommit förlora. Pluggen ska snäppa in i dimman lätt montering tätt. Om det har kommit förlora knäppa den igen och sedan testa dimljusen. Om det fortfarande inte fungerar, helt koppla ur selen för att komma åt glödlampan.
4

Ge glödlampan ett kvarts varv åt vänster för att ta bort den. Sätt in ny glödlampa. Montera dimljuset genom att vända stegen ovan.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/general-auto-repair/74898.html

Previous:
Next:

Allmänt Auto Repair

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.