Svenska Bil >> Auto Repair >> Allmänt Auto Repair >> Content

Hur koppla upp bogserlina på baksidan av en bil

med en bogserlina i bilen kan vara en livräddare för både dig och andra förare. Inte bara har du en bogserlina att använda om du behöver det, kan du ge för att hjälpa andra i trubbel. Korrekt installation av en bogserlina är avgörande för dess funktion. Installera det på fel ställen på en bil kan orsaka stora skador ena eller båda fordonen. Instruktioner
1

titta på baksidan av bilen för någon typ av krok eller kulan. Om bilen är utrustad med en hake, är detta det bästa stället att koppla en bogserlina. Haka öglan på bogserlinan över bollen eller knyt en knut i två rep att göra en ögla om den inte redan har ett.
2

Sök efter en dragkrok under den bakre kanten av bilen. En dragkrok kan vara på antingen vänster eller höger sida av bilen, i centrum, eller det kan finnas en eller två dragkrokar. En tåga krok är i allmänhet en faktisk krok eller en bit metall svetsade vid ramen med ett stort hål i mitten för att passa en bogserlina igenom. Detta är den bästa platsen att koppla en bogserlina till. Sätt bogserlinan genom hålet och knyt den med en knut. Om det finns en hake, gör en ögla i linan, knyt en knut och placera öglan över kroken.
3

komma under bilen och leta efter en fast plats att koppla bogserlinan. Leta efter hål i själva ramen av bilen för att montera bogserlinan igenom. Slip bogserlinan genom hålet och knyta den rätt där.
4

Sök efter en del av bilden eller tvärbalk som är öppen nog att glida bogserlinan runt. Bind bogserlinan till själva ramen, även om det inte är i mitten av bilen. Ramen är den starkaste delen av bilen.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/general-auto-repair/71092.html

Previous:
Next:

Allmänt Auto Repair

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.