Svenska Bil >> Auto Repair >> Allmänt Auto Repair >> Content

Hur Wire en Headlight Switch

ur funktion strålkastare ofta ticketed på synen av brottsbekämpande organ. Ännu värre, kan olyckor inträffa när strålkastarna misslyckas vid en olämplig tidpunkt under nattrafik. Om din strålkastare switch känns löst eller vinglig när den aktiveras, är det dags att byta byta till en ny enhet som är pålitlig och det är osannolikt att misslyckas. Saker du behöver
Tänger
skiftnyckeln som
Rags
Phillips skruvmejsel set
Spårskruvmejsel satt
Visa fler instruktioner
1

Fastställa strålkastare brytaren är bruten eller i dåligt skick efter upprepade testa dess funktion. Med nyckeln i bilarnas tändning och påslagen, snabbt aktivera brytaren. Strålkastarna ska genast sätta på utan dröjsmål eller tvekan. Växeln bör ha en solid känsla för det, och du ska kunna berätta när brytaren är på eller av genom att bara känns som brytaren snaps eller dyker i rätt läge.
2

Sök kontrollampa tecken att brytaren är slitna, vanliga symptom på en sliten switch innehålla någon liten tvekan innan ljuset slås på, mindre än 100 kontroll procent framgång av strålkastarna när man snabbt vrider strömbrytaren på /av gånger, oförmåga för dig att berätta om lamporna ska vara på genom att helt enkelt titta på den fysiska placeringen av strömbrytare, flimmer av strålkastarna när brytaren flytta till och från vilken position som helst.
3

byt ut om du märker symtom på en sliten eller inte omkopplaren. Köp ett komplett kit strålkastare switch som är kompatibel med ditt fordon. Mest fordonsindustrin butiker har kompatibilitetsproblem sjökort som identifierar byggsatser strålkastare switch som fungerar för ditt år märke och modell fordon.
4

Koppla bort den negativa batterikabeln (svart kabel) som ansluter bilbatteriet till kabelnätet . Detta kan åstadkommas genom att lossa muttern och bulten som håller den på plats med en skiftnyckel (se "Varningar"). Ta bort vredet och strömbrytare samtidigt
5

. Det finns ofta en release-knapp som gör att du kan göra detta. Om du inte känner en release-knapp (sitter under instrumentbrädan på sidan av växeln) skruva loss ramen (runda locket säkra omkopplaren på instrumentbrädan). Försök inte tvinga något, bara konstatera hur omkopplaren hålls på plats och ta bort den från instrumentpanelen med ledningar i den bakre delen av brytaren fortfarande intakt.
6

Öppna förpackningen utbyte switch och kontrollera om din nya switch kit innehåller ett verktyg bezel borttagning om du har svårt att ta bort den gamla kontakten. Många eftermarknaden kit inkluderar denna lilla verktyget med nämns inte detta på utsidan av brytaren förpackningen.
7

bort låsningen bezel, sedan försiktigt dra i spaken så att här är slack i elektriska ledningar ansluten till den bakre av omkopplaren. I de flesta fordon innebär detta håller gamla kontakten i ett udda läge under instrumentbrädan. Observera placeringen av de färgade trådar som leder in i växeln.
8

bort de färgkodade ledningarna från den gamla omkopplaren en tråd i taget och sätt in dem i den nya växeln. De flesta switch kit låta de gamla ledningarna att enkelt ansluta till de nya växlarna. Var noga med att få dem alla färgkodade som de var på den gamla brytaranordningen. Sätt försiktigt in det nya strålkastare brytaren till sin rätta plats i instrumentpanelen konsolen. Som alltid, undvik att utföra detta steg med onödigt våld. Detta kan leda till att bryta strålkastare switch eller orsakar annan skada på fordonet.
9

Anslut batteriets minuspol och dra åt med en skiftnyckel. Testa den nya växeln på samma sätt som man testade den gamla kontakten. Du kommer att se och känna en anmärkningsvärd skillnad i den nya switch prestanda. Byt ut alla prydnads montering trim som krävs.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/general-auto-repair/72647.html

Previous:
Next:

Allmänt Auto Repair

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.