Svenska Bil >> Auto Repair >> Allmänt Auto Repair >> Content

Hur du ändrar motståndet i fläkten i en 2005 Silverado

Byta motståndet på värmefläkt motorn i din Silverado kan vara nödvändig om fläkten kan endast köras på en hastighet. När motståndet inte det tillåter full kraft att flöda från växeln. Detta resulterar i fläkten körs antingen på hög hastighet eller inte alls, men ingen av de hastigheter i-mellan. Nyare Chevy modeller använder inte en traditionell motstånd, utan de använder en regulator, men funktionen är densamma. Saker du behöver
Hylsnyckelsats
Ratchet
Visa fler instruktioner
1

Öppna passagerarsidan dörren till din lastbil och lokalisera ljudisoleringsmedel på brandväggen precis ovanför passagerarens brädan. Dra isolatorn tillbaka för att exponera fläktmotorn och HVAC kanal under instrumentbrädan
2

Leta regulatorn på framsidan av fläkten motorhuset,. Identifiera den genom kabelnätet anslutningen löper från det att den fläktmotorn. Koppla ur kabelstammen från styrenheten och lägg det åt sidan.
3

Lokalisera de två fästbultarna på framsidan av regulatorn och ta bort dem med en hylsa och spärrskaft. Dra styrenheten bort fläkten och kassera den.
4

Placera den nya styrenheten på framsidan av fläktmotorn, sätter de fästbultarna och dra åt dem med en hylsa och spärrskaft. Dra inte åt dem eller skada kan uppstå till VVS-huset.
5

Anslut kontakten kablaget till styrenheten, snäppa den på plats. Skjut ljudisoleringsmedel tillbaka på plats och testa reparationen genom att köra fläkten genom alla hastigheter, kontrollera den körs i dem alla.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/general-auto-repair/74508.html

Previous:
Next:

Allmänt Auto Repair

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.