Svenska Bil >> Auto Repair >> Allmänt Auto Repair >> Content

Harley extrabelysning Instruktioner

Det första du bör veta är att om du äger en Softail tillverkats efter 2006, installerat en extra belysning kit kommer att vara en längre och mer involverad jobb än det kan verka till dig nu, så du slappt luta sig mot en vägg i garaget, gnugga hakan och överväga hur nästa att förbättra din ride. Sedan 2007 års modell, har alla Harleys är utrustade med elektronisk bränsleinsprutning så elektronik finns överallt, även i din bränsletank. Vidare rekommenderar Harley att bränsletanken lossnar och sedan gå tillbaka på när du installerar motorn bolagets extra belysning kit. Nybörjare mekanik kan tryggt börja det här jobbet, men de kommer inte längre att vara nybörjare när de är klara. Saker du behöver
Extraljus kit inklusive kablage, switchar och all hårdvara
Skruvmejslar
öppna änden skiftnycklar
5/16 tums diameter Piece bult
5/16 tum gummislang
Slangklämmor
Tin snips
Stora gas kan
Rags
Allen uttag
Momentnyckel
Open end uttag
Hylsnyckel
Torx drivrutiner
Torx hylsor
Kabelskalare
Wire pressverktyg
Värmekanon
Visa fler instruktioner
bort EFI Bränsletank
1

Ride din motorcykel tills bränslemätaren registrerar mindre än 1/4 tank.
2

Lossa säkringen lock under högra sidan av sitsen genom att dra i den. Koppla bort säkringen bränslepumpen genom att skjuta skruvmejsel bakom ena sidan av säkringen.
3

Skift cykeln i friläge och starta motorn. Efter att motorn dör fortsätta att försöka starta motorn under flera sekunder.
4

Separat linjen bränsletillförseln från tanken genom att skjuta hylsanordningen upp och drar bränsleslangen ner.

5

Ta krysskruven från bakskärmen sätet fliken med en Phillips skruvmejsel. Dra loss sitsen.
6

Ta bort den svarta kabeln från den negativa batteripolen med en kombination skiftnyckel.
7

Lossa instrumentpanelen genom att ta bort den kromade muttern i mitt på plattan med en insexnyckel. Dra de två halvorna av bränslepumpen sockeln isär och avlägsna instrumentpanelen.
8

Stop ena änden av en 5/16 tum slang med en 5/16 tum bult. Fäst bulten i slang med en mask stil slangklämma och en platt skruvmejsel.
9

Ställ en stor bensindunk nära cykeln. Kapa slangen klämman på ena änden av crossover raden under tanken med tenn snips.
10

bort fastklämt slutet av crossover raden från tanken montering och ersätta den med den lossats slutet av 5 /16 tum slang. Tappa den kvarvarande bensinen ur bränsletanken i den stora gas kan genom den öppna crossover raden.
11

Avlägsna spillt bensin från runt motorcykeln med trasor. Flytta trasor och bensin utanför och bort från cykeln.
12

unsnap den kontinuerliga vent linje och crossover linje från fästanordningar på botten av tanken och ställ åt sidan.
13

Ta bort de främre och bakre tank bultar och deras brickor och muttrar med en öppen nyckel. Dra isär de två halvorna av kabelnätet bränslemätaren kontakt.
14

Ta bort bränsletanken.
Installerar extraljus
15

Montera monteringsklämmorna till vänster och höger gaffelbenen med de fyra insexskruvarna i belysning kit. Dra åt skruvarna till 70 inch pounds av vridmoment med en momentnyckel och en Allen-uttag.
16

Skjut trådarna från de två bar ljus genom monteringsfästet hålen. Fäst de två lamporna på de två konsolerna med klämman blocken, hållare och brickor i belysning kit.
17

Dra åt hållarna till 20 pounds med en öppen ände socket och momentnyckel.

18

Skjut de inre häckande ringarna på varje extra glödlampa. Anslut de svarta kablarna till de svarta snabbkopplingar terminaler intill indexering flikarna och grå kablar till de återstående snabbkopplingar terminaler.
19

Lås lökarna i de yttre trim ringarna med skruvarna i satsen och en kryssmejsel. Dra de medföljande lampa trådarna genom de kromade ledningar som ingår i satsen.
20

Ställ tillbehöret sele belysning ledningar ingår i satsen i sittunderredet. Sträck de längsta kablarna till styrhuvudet längs ramen.
21

Skruva loss muttern på jordning stud bredvid sittunderredet med en öppen nyckel. Slip metallringen på den svarta kabeln i tillbehöret belysning ledningsnätet över tappen. Refasten sexkantmuttern med en öppen nyckel.
22

Mate den vita ledningar kontakten till positiv kontakt "B" på tillbehöret ledningar ingår i satsen. Knyt tillbehöret sele belysning ledningar till de intilliggande ledningar med plast band som ingår i satsen.
23

Utöka de längsta trådarna i tillbehöret sele förbi styrhuvudet. Route kopplingsbitarna sladdar i vänster sida av styret till kopplingshandtaget.
24

Installera den lilla krom switch till switch fäste ingår i satsen med en Torx drivrutin.

25

Ta bort den nedre skruven från kopplingshandtaget locket med en Torx-fattning och hylsnyckel. Placera fliken på omkopplaren fäste över skruvhålet och ersätta den nedre skruven. Dra åt den nedre skruven till 65 inch pounds med en momentnyckel och en Torx-fattning.
26

Fäst brytarledning på styret trådklämmor. Lossa och ta bort krom, strålkastare täckring med en Phillips skruvmejsel.
27

Lossa honkontakt kvarter från strålkastaren pluggar. Dra den svarta, boot väderbeständigt på baksidan av strålkastaren.
28

Kläm strålkastaren stoppbygeln att ta bort den från pannlampan. Ta bort glödlampan genom att vrida klämman och dra ut glödlampan.
29

Thread ljusomkopplaren tråden i strålkastarhus genom gummigenomföringen på baksidan av huset. Anslut brytarledning till den gula, halvljuset tråd med tvåsocklad rörkoppling i satsen och crimpers tråd.
30

Montera strålkastaren i strålkastarhus.
31

in den vita kabeln i den extra kabelstammen i Värmekrympslang ur satsen. Ta bort 3/8 tum av isoleringen från ändarna av de två extraljus ledningar med en kabelskalare.
32

Gå de tre trådarna med Y-röret kontakten i belysning kit och ett pressverktyg. Skjut Värmekrympslang över skarven och krymp med en värmepistol.
Återmontera Bike
33

Säkra lösa extrabelysning kablarna till nedre gaffeln med clips ingår i den extra belysning kit.
34

Anslut bränsletanken och alla slangar. Anslut den negativa batterikabeln till den negativa batteripolen.
35

Sätt tillbaka bränslepumpen säkringen och sluta den elektriska caddy locket.
36

tillbaka sätet och tanka motorcykeln . Addera
.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/general-auto-repair/75186.html

Previous:
Next:

Allmänt Auto Repair

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.