Svenska Bil >> Auto Repair >> Allmänt Auto Repair >> Content

Hur man installerar ett Insprutare på en Concorde

Chrysler Concorde var en full-size sedanmodell som Chrysler producerade 1993-2004. Det var tillgänglig med en 2,7-liters eller en 3,5-liters motor, både med multi-point bränsleinsprutning. Denna design använder en elektroniskt styrd bränsleinsprutare för att skicka bränsle till varje cylinder med rätt punkt i cylinderns förbränningscykel. Proceduren för att installera en bränslespridare är likartad för båda Concorde motorer. Saker du behöver
Shop trasa
Hylsnyckelsats
Motorolja
Visa fler instruktioner
1

Koppla bränslepumpens relä från kraftdistribution center i motorrummet. Starta motorn och låt den stanna. Fortsätt att dra runt motorn tills det inte längre startar. Slå av tändningen och byt bränslepumpens relä.
2

Ta bort kabeln från batteriets minuspol med en hylsnyckel för att förhindra att batteriet från att producera gnistor. Koppla plenumet för insugningsröret, och täcker öppningen till insugningsröret med en ren butik trasa. Sätt en butik trasa under snabbkopplingar på bränsleledningen, och pressa snabbkopplingar tillsammans. Lossa bränsleledningen från bränslefördelningsröret.
3

lossa de elektriska anslutningarna från bränslespridare. Ta bort fästbultarna för bränsleskenan med en hylsnyckel och ta bort bränsleskenan från motorn. Lossa hållaren klippen på spridarna, och lossa spridarna från bränsleskenan.
4

Coat O-ringarna på de nya bränslespridare med motorolja och installera bränsleinsprutarna till bränslefördelningsröret. Säkra bränsleinsprutarna med klämmorna. Tryck bränsleskenan på plats på topplocket, se till att bränslet skenan sitter ordentligt.
5

Efterdra alla skruvarna för bränsleskenan till 100 tum-pounds med en momentnyckel om du har en 2,7-liters motor. Dra åt bultarna till 21 foot-pounds om du har en 3,5-liters motor.
6

Ta butiken duk från öppnandet av insugningsröret och anslut plenumet för insugningsröret med en hylsnyckel. Stryk snabbkopplingar på bränsleledningen med motorolja och Anslut bränsleledningen till bränslefördelningsröret. Fäst kabeln till den negativa batteripolen.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/general-auto-repair/75188.html

Previous:
Next:

Allmänt Auto Repair

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.