Svenska Bil >> Auto Repair >> Flat Tires >> Content

Hur man reparerar en Tire Läckage

Däck naturligt förlorar tryck på grund av dagligt bruk, läcker runt ventilerna och förändringar i utomhustemperaturer - de kan förlora så mycket som ett kilo tryck för varje 10 graders sänkning av temperaturen, enligt Iowa State University Institute of Transportation. Men däck förlorar också luft på grund av små punkteringar. Köp en däckreparationssatsen att lappa insidan av däcket och anslut punktering. Kit innehåller en rasp, en plugg införingsverktyget och färdigskurna sladdar reparation. Denna temporär fix ger dig tid att ta däcket till en tekniker för korrekt reparation. Saker du behöver
domkraft
Lug Tång skiftnyckel
Stor hink
Däckreparationssatsen
Visa fler instruktioner
1

Jack upp vården och ta bort muttrarna med en rörtång.
2

bort däcket. Om objektet som orsakade punkteringen är fortfarande i däcket, dra ut den med tång. Om du inte ser någonting, lyssna efter ljudet av fräsande luft eller använd dina händer för att känna efter läckande luft.
3

Fyll en stor hink med vatten och placera däcket i vattnet om du annars inte kan hitta läckan. Håll utkik efter bubblor, som visar var läckan är.
4

in rasp i punktering. Vicka verktyget aning fram och tillbaka och vrid det medurs ett par gånger för att rengöra och jämna vägen för punktering. Detta säkerställer att pluggen fäster på gummi. Dra ut rasp.
5

Thread en av de färdigskurna reparation sladdar genom huvudet av införingsverktyget. Den införingsverktyg är delad vid en ände, som liknar en uppsättning av pincett. Kontrollera ändarna på däck reparation sladden är ännu.
6

in gängade verktyget in punkteringen. Vrid verktyget 1 1/2 gånger.
7

Dra verktyget ur däcket. Stanna när spetsen på verktyget rensar däcket.
8

Skär ändarna av däck reparation sladden.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/flat-tires/70877.html

Previous:
Next:

Flat Tires

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.