Svenska Bil >> Auto Repair >> Flat Tires >> Content

Hur man använder en Scissor Jack för en 2001 Nissan Pathfinder

Standarden fabriken domkraft som levereras med 2001 Nissan Pathfinder är en sax typ jack. Domkraften ger tillräcklig mekanisk fördel att lyfta ett hjul från marken vid en tidpunkt och är främst avsett för att ändra platta tires.This typ av jack är olämpligt för användning på ojämna underlag och är inte en ersättning för ordentlig pallbockar att stödja ett fordon för reparationer än byta däck. Saker du behöver
Scissor jack
Jack hantera
rörtång
Visa fler instruktioner
1

parkerar bilen på en plan yta, stäng av motorn och dra åt parkeringsbromsen. Se till växelväljaren är i "Park" för automatiska växellådor eller "Reverse" för manuella växellådor.
2

Placera domkraften under bilen vid rätt lyft punkten. För att höja den främre vänstra eller högra hjulet, placera uttaget på armeringen punkt på kroppen kanten, strax bakom ratten. Det kommer att vara nästan även med den främre kanten av den främre dörren. För att höja bakhjulen, placera domkraften under stabilisator fästet på bakaxeln.
3

Anslut uttaget handtaget genom att föra in änden av handtaget i skåran på rörtång, bildar en "T." Sätt i den andra änden av handtaget i skåran på domkraften.
4

Vrid jack handtaget medurs för att höja den. När jack gör kontakt med fordonet, säkerställa att den är helt rak och att foten är platt på marken. Om domkraften lutas åt sidan, göra korrigeringar innan fordonet.
5

Vrid handtaget långsamt att höja fordonet. Försiktigt titta på uttaget för att säkerställa att det förblir rak. När du har gjort nödvändiga reparationer, vrid jack handtaget moturs för att sänka bilen.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/flat-tires/70876.html

Previous:
Next:

Flat Tires

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.