Svenska Bil >> Auto Repair >> Flat Tires >> Content

Hur Ändra dimension på en 2008 Silverado

2008 Chevrolet Silverado pickup lastbilar kommer i ett antal modeller, inklusive 1500, 2500HD och 3500HD. Beståndet däckstorlek på en lastbil beror på modell typ och vilka alternativ det köptes med. Beroende på hur mycket du vill öka eller minska däckets storlek, kan du också behöva modifiera bilens fjädring. Instruktioner
Detemining Däckstorlek
1

Bestäm storleken på däcken nu på din 2008 Silverado genom att läsa tal skrivna på däcksidan. Den sista siffran i sekvensen identifierar diametern på fordonshjulet. Exempelvis indikerar P265/70R17 en personbil radial-byggda däcket med en 265-millimeters bredd. Den har en sidovägg höjd 70% av dess bredd, och är avsedd att monteras på en 17-tums diameter hjul.
2

Kontrollera om dessa däck matcha storleken stock däcket. Gör detta genom att läsa etiketten på förarsidans dörr sylt av fordonet. Om siffrorna inte stämmer, är din bil körs redan däck som är annorlunda än aktiemarknaden paketet. Detta är en vanlig företeelse, men om skillnaden inte är stor att det inte skulle påverka den totala driften av ditt fordon.
3

Bedöma vilken typ av körning av fordonet används för att att utforma den bästa däck storlek och typ för fordonet (t.ex. om Silverado används främst off-road eller på väg).
Köpa nya däck
4

Besök en lokal däck butik eller online-återförsäljare för att bestämma storleken på däck som passar just din modell av 2008 Chevrolet Silverado. Du kan köpa däck med mindre variationer i höjd och bredd från aktiemarknaden däckstorlek utan att göra några ändringar i bilens däck eller hjul.
5

köpa däck som bäst passar dina behov. Större lera-och snow-klassade däck kan vara bäst lämpad för folk som kör av vägen, men också kräva modifiering av fordonets fjädring med en utjämning eller lift kit. Mindre däck ger ett elegant utseende till lastbilar som drivs främst på trottoaren. Men de kan kräva att du köper nya hjul och lägre fordonets fjädring.
6

Montera däcken på din bil. Montering och balansering av däck görs bäst genom en professionell med ett hjul montering maskin för att undvika skador på hjul och däck.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/flat-tires/70797.html

Previous:
Next:

Flat Tires

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.