Svenska Bil >> Auto Repair >> Flat Tires >> Content

Hur man korrekt däckstryck snedställning

Däck förskjutning är något som de flesta bilägare måste ta itu med någon gång. Den kan förekomma som ett resultat av att slå en trottoarkant, som går över en stor potthål eller det kan helt enkelt ske med tiden. Du måste korrigera däck förskjutning i syfte att förlänga livslängden på dina däck genom att göra dem slits jämnt. Instruktioner
1

Bestäm om du behöver en front-end och dragkraft-vinkel justering eller en fyra-hjulinställning. Du kan göra en front-end inriktning om du har en fast bakaxel, men du bör alltid göra en framstöt-vinkel justering samtidigt, ser som att din främre och bakre däcken laguppställningen. En fyra-hjulinställning är lämplig för de flesta andra fordon, inklusive dem med fyrhjulsdrift. Den butik som gör din anpassning ska kunna berätta vilken typ av anpassning din bil behöver.
2

Hitta en ansedd bil affär att göra din inriktning genom att kontrollera referenser innan du går med en plats. Om du kan gå tillbaka till butiken som sålde du dina däck, det är det bästa alternativet.
3

Sätt normal last som fordonet transporterar i bilen när du har däcken linje. Detta sörjer för att bilen är korrekt inriktad efter vad det bär på en daglig basis. Annars kan din inriktning vara avstängd när du sätter alla dina grejer i bilen, vilket leder till mer slitage på dina däck.
4

Rätt dina däck anpassning regelbundet enligt anvisningarna i din bruksanvisning eller varje gång du får nya däck. Om du känner någon dragning eller skakning eller om du har haft en särskilt dålig stöt från att träffa en trottoarkant eller en grop, bör du ha dina däck linje. Addera
.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/flat-tires/70719.html

Previous:
Next:

Flat Tires

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.