Svenska Bil >> Auto Repair >> Flat Tires >> Content

Hur man tar bort en punktering på en 2009 Chevy Silverado

som alla fordon ägare, kan ägaren av en 2009 Chevy Silverado lastbil ibland möter en punktering. En punktering måste ändras omedelbart eftersom körning på ena kan skada Silverado och orsaka hanteringsproblem som resulterar i en olycka. Ta bort en punktering är en enkel uppgift som kan utföras med bara några få verktyg. Dessa verktyg kommer med någon ny Silverado och kan hittas bakom pickup säte. Saker du behöver
Jack
Lug skiftnyckel
Visa fler instruktioner
Instruktioner
1

Park Silverado på nivå trottoar. Dra åt parkeringsbromsen för extra säkerhet.
2

Använd tappmuttem skiftnyckel hittades bakom Silverado sätet att lossa muttrarna på punktering. Ta inte bort muttrarna hela vägen eller över-lossa dem ännu. Du vill inte hjulet falla av och orsaka eventuell skada samtidigt trissa upp Silverado.
3

Placera Silverado jack mellan de främre och bakre däcken närmast däcket du kommer att ta bort . Se till att uttaget är direkt under ramen av lastbilen så att den inte kommer att skada underredet. Jack fordonet upp tillräckligt så att däcket är igång helt.
4

Avlägsna muttrarna från bultarna. Dra punktering utanför sin axel. Skjut Silverado s reservdäcket på bultarna och ersätta muttrarna. Släpp domkraften att bringa däcket tillbaka till marken. Dra åt muttrarna på det nya däcket och sedan släppa parkeringsbromsen.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/flat-tires/70831.html

Previous:
Next:

Flat Tires

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.