Svenska Bil >> Auto Repair >> Flat Tires >> Content

Hur man tar bort reservdäcket i en 2007 Chevy Uplander

Chevrolet introducerade Uplander som en crossover sport van 2005 och fortsatte sin produktion under 2008. Reservdäcket på 2007 års modell var stuvat under bilen och kom utrustade med en lyftanordning och kabel för att sänka den till marken. De verktyg du behöver för att ta bort reservhjulet kom med bilen och förvaras i det bakre lastutrymmet tillsammans med domkraft. Vissa Uplanders hade också en sekundär spärr systemet vid lyften och kabelsystem blev inaktiverad. Saker du behöver
Folding skiftnyckel
Wrench förlängning
Jack
Visa fler instruktioner
Hoist och kabel
1

Öppna den bakre liftgate, och lokalisera jack förvaringsfack på passagerarsidan av lastutrymmet. Flytta all last ur vägen. Lyft på fliken på locket och dra för att öppna lagringsutrymmet.
2

Leta vingmuttern och fäste som håller domkraft och verktyg på plats. Lossa muttern och ta bort konsolen för att få tillgång till verktyget påsen. Ta det fällbara skiftnyckel och förlängningen för den ur påsen och fästa förlängningen till skiftnyckel.
3

Hitta hålet i bakre stötfångaren som gör förlängningen nå däcket hissa axeln. Mata förlängningen genom detta hål, i en vinkel, tills den ansluter till axeln.
4

Vrid nyckeln moturs för att sänka reservdäck. Fortsätt att vrida tills däcket är hela vägen ner. Dra däcket ut från under den bakre delen av Uplander.
5

Luta hållaren i slutet av lyften kabeln och ta bort den från däcket. Ta bort kabeln från däcket.
Sekundär låssystemet
6

Titta under bilen för att bedöma reservdäcket situation om lyften och kabel-systemet inte fungerar. Om däcken hänger löst, använd den sekundära spärren för att ta bort reservhjulet. Under fordonet
7

Placera domkraften. Rikta in jack synpunkt centrumlyft med mitten av däcket. Vrid nyckeln medurs för att lyfta jack. Fortsätt att höja uttaget tills det lyfter sekundära låset utforma och däcket kan inte gå något högre.
8

Vrid nyckeln moturs för att sänka däcket tills det vilar på skiftnyckel förlängning. Dra däcket ut från under bilen.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/flat-tires/70912.html

Previous:
Next:

Flat Tires

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.