Svenska Bil >> Auto Repair >> avgassystem >> Content

Hur man installerar ett Exhaust Heat Wrap

bilens avgaser är avsett att avfyra alla de heta gaserna från motorn och trycka ut genom avgasröret. Som ett resultat, blir det ganska toasty under din bil, och denna värme kan överföras genom hytten, vilket gör det inre som mycket varmare. För att kyla ner dessa temps och hålla din avgasvärme i avgaserna, installera avgasvärme wrap är vägen att gå. Det är som att slå in en gjuten, men utan brutna ben. Saker du behöver
Jack
Jack står
3-tums slangklämmor
Flathead skruvmejsel
avgasvärme wrap
Visa fler instruktioner
1 < p> Lyft upp bilen med domkraft och placera den på pallbockar. Se till att bilen är säker innan du kryper under den. Låta fordonet helt svalna innan du arbetar på avgassidan.
2

Skjut under fordonet och leta reda på avgaserna. Ta avgaserna wrap och placera änden av den på avgasröret. Håll det fortfarande med en hand, slinga wrap runt avgasröret, bildar en perfekt cirkel runt bit wrap du håller, säkra den på plats. Sedan svepa material runt en gång till, den här gången, väva ner avgaserna vid en 45-graders vinkel.
3

Anslut slangklämman runt slutet av avgaserna wrap där det gör en cirkel runt avgasröret, och dra åt den med hjälp av skruvmejsel. Detta kommer att hålla avgaserna wrap fäst på avgas slang, och se till att det inte vandra.
4

Fortsätt linda materialet runt avgas slang, och se till att dra på det vid varje rotation till hålla den tätt mot slangen. När wrap är på väg att löpa ut, vira den runt röret i en cirkulär rörelse som i steg 2, och sedan säkra med en slangklämma som i steg 3.
5

Upprepa steg 2 till 4 för ytterligare avgas slang du vill linda. Du kan också göra detta med dina rubriker om du vill, som kan hjälpa stöd i prestandavinster.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/exhaust-systems/70342.html

Previous:
Next:

avgassystem

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.